ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۶
در جامعه ای که دروغ وجود داره این کار سم
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۶
از نمایندگانی که در مجلس خوابند یا دنبال قرعه کشی رفتن به روسیه چه توقعی باید داشت کاش موقع رفتن به مجلس تاکسی یا اتوبوس سوار میشدند شاید از این جامعه‌ای که نماینده اون هستند چیزی می فهمیدند آیا میشود ازدواج را در شناسنامه ثبت نکرد آیا میشود وقتی ازدواجی رخ داده به دروغ وانمود کرد که هیچ اتفاقی نیفتاده به فرض که هیچ مدرک ثبتی نباشد آیا باید دروغ وپنهان کاری را تشویق کنیم ترسم که به کعبه نرسی اعرابی این ره که تو میروی به ترکستان است !
ناشناس
|
Turkey
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۶
حذف طلاق از شناسنامه ها مشکلات حقوقی نه تتها در ازدواج بعدی بلکه در صورت داشتن فرزند از ازدواج قبلی در مسئله ارث و نیز حضانت و غیره خواهد داشت.
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۶
نمایندگانی که حذف کلمه طلاق از شناسنامه زنان را مطرح میکنند یعنی زنان مطلقه را جهت یک زندگی ای که پایه واساس آنرا دروغ تشکیل میدهد و مردان بی خبر را در این دام با مهریه های سنگین گرفتار .میکند تجهیز میکنند یعنی این نمایندگان یک مشکل را به هزاران مشکل تبدیل میکنند و آسیبهای بسیار جدی تر از آنچه تا به امروز بر سر مردم آمده را بر سر مردم نازل میکنند.این نماینده ها از دشمن قویتر عمل میکنند کار بجایی رسیده که باید دشمن را ول کنیم تا بتوانیم جلوی این نماینده های گنجشک مغز را بگیریم.و گرنه بار روانی ای که به زنان مطلقه وارد میشود مربوط به بستگان ،خانواده ،همسایگان و هم محلی هاست ک با حذف کلمه طلاق از شناسنامه مشکلی حل نمیشود.بجای اینکه این نمایندگان بنشینند فکر کنند ،مطالعه کنند که چه شد کار به اینجا رسید ،روی هوا تز میدهند .ان شاءالله خدا ما را از دست چنین نمایندگانی خلاص کند.اینها برای متلاشی کردن یک سیاره انرژی منفی دارند.خداوند به آنها عقل و غیرت بدهد.چون از این اقدامات بازدارنده که یکی از آنها فرستاندن مردان به زندان مهریه بوده قبلا نیز توسط نمایندگان اینچنینی مطرح و اجرا گردیده ،حاصل آن بالارفتن سطح طلاق و نفوذ دروغ و دروغ گویی در عمق زندگی های نو پا بوده است.
در واقع خاک بر سر ما با چنین نمایندگانی که انتخاب میکنیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۶
به عبارتی ترویج دروغ و دو رویی . نسخه رایج نمایندگان ! برای حل مسایل جامعه