رفسنجانی در مورد ترامپ نقل قولی نداشته یا لغو برجام؟
ناشناس
|
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
0
5
پاسخ
مشکل کشور ما همین است مسولین کارایی ندارند.کشور در مسیر صحیح هدایت نمیشود.
جوادی
|
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
4
3
پاسخ
این که یک اتفاق در هواپیما بین زیبا کلام و ... رخ داده یک مسئله شخصی است. اما اگر بدون رضایت آن شخص، به همه اعلام کنی که او جواب سلام نداده است، غیبت او را کردهای و مرتکب گناه شدی آقای زیبا.
ناشناس
|
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
0
1
پاسخ
یعنی اینکه ایشان همچنان اموزش میدهند
ناشناس
|
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
6
2
پاسخ
بیچاره سعید طوسی که کاری نکرده
ناشناس
|
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
0
2
پاسخ
جناب دکتر زیبا کلام، ان شاء الله که دلخور نشدهای. جواب سلام در اسلام واجب است. مهم نیست که سلام کننده کیست. اما اینکه سردار جای نشستن را عوض کرده حق ایشان است که انتخاب کنند کجا بنشینند. خداوند به همه ما مسلمانان بینش و بصیرت عطا بفرماید.
حسین
|
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
8
1
پاسخ
خوب آقای عزیز شما قبلا دوست خودت رو انتخاب کردی اونم آمریکا خودت گفتی عاشق آمریکایی!!! شخصی مثل سردار سعید قاسمی هم خیلی خوب باهات برخورد کرده اگر من بوده فیزیکی هم برخورد می کردم.
amir
|
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
0
12
پاسخ
اقای الله کرم با ریال به مسافرت خارج می رود؟
ناشناس
|
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
1
8
پاسخ
سلام دادن مستحب است و جواب سلام دادن واجب و گاها در سر نماز هم واجب اعلام شده . اقای زیبا کلام مستحب عمل کردند و طرف مقابل ترک واجب .