اگر برجامی در کار باشد ایران باید از ان خارج شود وبه مدت یک سال تمام اون طرفیت های قبل را بر گرداند وحتی بیشتر و اینبار بااب مذاکره را با خود دولت امریکا شروع کند واین شرکای اروپای وروسیه را به خیاری بفروشد تا انها طعم فروختن را بهتر مزه کنن تا دیگر از این غلطها نکن
ناشناس
|
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
2
14
پاسخ
ماکرون چقدر خوش خیال است که فکر می کند می تواند با ایران مذاکره مجدد انجام دهد.
ناشناس
|
|
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
3
9
پاسخ
ته همه این فشارها می شه خروج غرب و از برجام و بالابردن درصد غنی سازی در ایران و خدای نکرده تهش آزمایش اتمی و روز از نو و مصیبت و بدبختی از نو.
ناشناس
|
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
3
8
پاسخ
اين فرانسه دغل
ناشناس
|
|
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
4
11
پاسخ
کدام توافق؟ مگر ایران راکتورش را بتن نریخت الان نوبت استعمارگران است که باید به تعهدشان عمل کنند و به ایران تضمین بدهند
ناشناس
|
|
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
2
10
پاسخ
فرانسوی های ماهی صفت!!!
ناشناس
|
|
۰۱:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
3
16
پاسخ
واقع بین شوید ، ای جنگ تحمبلی ۸ ساله دستاوردی برای ایران داشت در صورتی که بعد از فتح خرمشهر شرایط صلح محیا بود دلی یک عده شعار فتح کربلا را میدادند ؟؟!
ناشناس
|
|
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
1
6
پاسخ
چه تضمینی وجود دارد شماها زیرمذاکرات جدیدتان نزنید. ظاهرن انصاف در معادلات سیاسی وجود ندارد.
ناشناس
|
|
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
3
14
پاسخ
اگر اروپایی ها از برجام خارج شدند؛ منافع ما رو تامین نکردند و ما رو تنها گذاشتند. مسئولان محترم مراقب باشند و اجازه ندهند تا اروپا (به خصوص فرانسه)، کشور ما رو برای گرفتن منافع اقتصادی بیشتر از امریکا (مثل تعرفه آلومینیوم) وجه المصالحه قرار دهد! اتفاقاً، در اسرع وقت (قبل از اجرایی شدن مجدد تحریم ها وانتخابات ریاست جمهوری آمریکا) فقط و فقط با آمریکا مذاکره و به توافق برسیم و نتایج آن را هم به تصویب کنگره آمریکا و مجلس ایران برسانیم و هیچ گونه منافعی برای اروپا و کشورهایی که همیشه پشت ما را خالی میکنند در مذاکرات بعدی تعریف نکنیم تا اروپا و سایر کشورها ببینند واژه های "از آنجا رانده از اینجا مانده" و "دو سر باخت" چه معنایی دارند؟!
ناشناس
|
|
۰۱:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
4
14
پاسخ
هشت سال اوباما سر کار بود متاسفانه به جای مذاکره صرف یادگیری اصول اولیه روابط بین الملل شد و به هدر رفت و تنها از سال آخر استفاده شد