سهراب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
سلام در کدام کشور دنیا برای خروج از کشور باید عوارض پرداخت کرد؟چرا دولت می خواهد مردم را در کشور زندانی کند.چرا به فکر مرز نشینان که هیچ در آمدی جز تردد روزانه از مرز و آوردن چند قلم جنس امرار معاش می کنند نیستین اینها در مرز هیچ درآمدی و هیچ کارخانه ای برای کار در آن ندارندو مجبور به این کارندوبرای آنان که سفر های گران قیمت میروند هیچ مشکلی در پرداخت عوارض 75 تومن و یا 440 تومن وجود ندارد ولی برای اقشار متوسط جامعه که به سفرهای دو سه روزه ارزان میروند خیلی فرق دارد پس از نمایندگان مردم خواهش می کنیم در مورد اجرای این طرح تجدید نظر کرده و در صورت امکان به حالت قبلی باز گردانند.
amir
|
United Kingdom
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
شما دخالت نکنید صنعت خودش رشد می کنه.هر سال قانون عوض می کنید غیر عقلانی نتیجش هم همین میشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
در این فکر مانده ام که پول صادرات نزدیک به سه میلیون بشکه نفت کشور کجا میرود؟!!! پنج ساله تو سر احمدی نژاد میزنن که پول نفت رو چه کردی ولی خودشون نمیگن با پول های تو این 5 سال چه کردن؟!!!
محمدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
در خصوص مناطق آزاد توجیه درستی است ولی در مورد گردشگری از سایر مناطق توضیح ندادید که چرا به ضرر صنعت گردشگری است؟ رفتن گردشگران ایرانی به کشورهای دیگر چه خدمتی به گردشگری داخلی می کند؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
ای خِداااااااااااااااااااا
کلنل تقی خان کجایی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
خیلی هم خوبه. کسی که برای تفریح میره ترکیه محتاج این دویست تومن هم نیست. اتفاقا کار خوبی کردن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۱
لطفاً قول بده که هیچوقت مسولیتی را در کشور نگیری
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۱
کسی که برای تفریح میره ترکیه با یه میلیون تومن میره استانبول یا با ۶۰۰ هزار تومن میره وان
این مبلغ برای همچین سفری خیلی زیاده
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
تابناک عزیز
دولت ما شبیه یه پدر معتاد شده،به جای تامین مالی بچه هاش،دست میکنه تو جیب بچه هاش تا خودشو تامین کنه.
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
شما از مجلسی که قریب به اتفاقشان در حد قاضی پور هستند چه انتظاری دارید که مصوبه هایشان حلال مشکلات یکماه بعد کشور باشد. رای آقایان پزشکیان و مطهری و محمود صادقی با رای آقای قاضی پور یک وزن را دارند.
Ali
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
به نظرم عوارض خروج به آقا زاده ها فشار آورده‌ . انوقت رابطش را من با گردشگری و صنعت توریسیم نفهمدیم.
پاسخ ها
اسی
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
آقا زاده ها از جیب ملت پرداخت میکنن و براشون مهم نیست دوست عزیز
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۰
یچ جای دنیا این پول عوارض خروج گرفته نمیشود چون اصلا" عوارضی نمیتوان برای خرج از کشور تعریف کرد ولی همین پول در ایران براحتی از مردم گرفته میشود که نه عرفا" و نه شرعا" جایز است.
نظرات بیشتر