خودشون کم هستن!پیشنهاد میکنم با اهل و عیال و بچه ها و عروس و داماد و نوه های محترم ۵ سال بعنوان نفرات تست و آزمون در تمام پرواز های این تابوت پرنده شرکت کنند, افتاد هم که افتاد!!
جدا بعوان یک ایرانی از وجود چنین افرادی با این طرز تفکر و سطح سواد در مجلس خجالت میکشم!
ریاضیات و فیزیک و مهندسی برای این است که آزمون و خطا روی کاغذ انجام شود، نه روی انسانها و با صرف هزینه های گزاف. اگر غیر از این بود با هزار سال آزمون و خطا هم بشر نمیتوانست به ماه برود.
خود آمریکا برای ساخت هواپیما در اولین بار هزینه بیشتر و سرمایه گذار ی کلان با طرح اولیه یعنی طراحی احداث پروژه بزرگ معماری و مشکلات رو با مطالعات معماری نسبت به احداث کارنجات بزرک معماری انجام در ایران هم بایستی مسابقه معماری ساخت کارخانه هواپیما سازی در چندین دوره انجام شود معماران و طراحان و ومحاسبات دقیق و میوانند کار های بزرگ انجام دهند ولی متاسفانه در ایران هرکسی کار خودش رو خوب انجام نمیده کار دیگران رو خوب انجام بایستی تموم پرسنل ممیزی باشرح وظایف در انجام وظایف خود باشن.
چند روز پیش به عنوان کارشناس دعوت شدم جایی که یکی دو تا از این دوستان حضور داشتن وقتی گفتم این تولید شما برای ما بصرفه نیست و ما با همین قیمت دو برابر این محصول شما رو با کیفیت بهتر میتونیم وارد کنیم دوستان فرمودن این دستور دولته که هر چیزی رو که امکان ساختش در داخل هست بسازیم من گفتم ساخت تابع شرایطیه ومهمترین اون مقرون به صرفه بودنه در پاسخ به تمسخر فرمودند خان بخشید خانقلی نمیبخشه الان نظر کارشناسی مصداق خانقلی بودنه یا نباید حرف برنی یا اگه زدی نتیجه اش اینه
ثمره این روش هم میشه سد گتوند دریاچه ارومیه صنعت خودرو صنعت فولاد در دل کویر تخریب جنگل های شمال
با سلام.پروژه ایران 140 با سرمایه 220 میلیون دلار انجام شد. به دلایلی سخن قاضی پور درست است.در دنیا از سوانح درس می گیرند و به سرعت جلوی اتفاق مکرر سانحه به دلیل مشابه را می گیرند و این بلوغ صنعت هواپیمایی را در پی دارد. از این رو حرف ایشان درست است ولی اتفاقی که افتاده این بود که علی رغم سانحه اول با سوئ مدیریت هسا و وزارت دفاع موتور این پرنده که عملا موتور بالگرد بود رفع عیب نشد و اصلاح نگردید. بدنه کارشناسی هسا به مدیران تصمیم گیر گفته بودند که باید مشگل حل شود ولی متاسفانه مدیریت و وزارت دفاع گوش شنوا نداشتند.از لحاظ ملی به دلیل سرمایه گذاری ملی در این خصوص نباید پروژه کلا نابود شود بلکه باید با مدیریت صحیح رفع عیب نمود همانگونه که ایرباس و بویینگ این راه را رفتند
تا زمانی که که چنین دانشمندانی در مجلس هستند ، اگر اینطورصحبت نکنند باید شک کنیم. البته مقصر خود مردمند که در شهرستانها نه بر اساس تعهد و تخصص، بلکه قوم و قبیله ای رای میدهند و عاقبت مان میشود چنین نخبگانی.
جدا بعوان یک ایرانی از وجود چنین افرادی با این طرز تفکر و سطح سواد در مجلس خجالت میکشم!