باسلام لطفا چیزی از متن مخاطبین کم یازیاد نکنید یا یک مطلب قابل ارائه هست یانیست! کم کردن جملات یا کلمات از متن خیانت درامانت است. ارائه یک مطلب یا عدم ارائه آن هم که به سلیقه شماست
محتوی متن گویای انحصاری بودن از طرف این دو جناح وعدم موفقیت انهاست. اینبار باید. مردم فارغ از تبلیغات و اعمال نفوذ جریانات ذکر شده به چهره های مستقل نظر کنند البته اگر چهره واقعا مستقل وقدرت مندی پیدا شود وتوان استفاده از رای ملت را به نفع آنها. داشته باشد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۷
مستقلی وجود نداره اگرم فرضا یکی بیاد به اسم مستقل حتما با یکی از این دو توافق کرده
تقسیم قدرت در ایران جوریه که رییس جمهور تلگرام رو نمیتون نگهداره
ناشناس
||
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۷
شما یه کارمند مستقل تو اداره نمیتونی پیدا کنی . کاندید مستقل ازکجا میخوای بیاری
شورای نگهبان افراد را حذف نکند و اجازه بدهد همه افراد کاندید شوند. انوقت متوجه خواهید شد که هر دو گروه به اصطلاح ها چپی ها و راستی ها معیار و جایگاه و محبوبیت شان در بین مردم چقدر است!! متاسفانه هیچکدامشان دیگر مورد تایید اکثریت مردم نیستند.
فضاي سياسي و اجتماعي حاكم بر مردم تقريباً از فضاي سياسي و اجتماعي حاكم بر جناحها و مسئولين به اصطلاح زاويه پيدا كرده و شيب اين زاويه نيز رو به افزايش است. واقعيت اين است كه در نظام مبتني بر انتخابات ، اراي اكثريت حرف اخر را ميزند. اما پس از اتمام رأي گيري و استقرار موضوع مورد رأي گيري خواه مجلس باشد و خواه رياست جمهوري ان چيزي كه كارايي و استمرار نظر مردم را قوام و قوت مي بخشد كميت رأي نيست كه كيفيت رأي خود را نشان خواهد داد. واقعيت اين است تا تحزب كه لازمه حكومتهاي دموكراسي مبتني بر رأي مردم است با همه ساز و كار ان مستحكم نشود و رأي به برنامه منسجم اعلامي توسط احزاب نباشد كميت رأي انچنان تأثيري بر اداره كشور نخواهد داشت. نمونه ان انتخابات مختلف انجام شده در همه حوزه ها است كه به تعداد بسيار و بكرات در كشور انجام شده و با همه امكانات ديگر كشور نتايج ملموس و مورد نظري كه مردم هم مستحق ان هستند و هم همواره انتظار داشته و دارند حاصل نشده است. مصاديق و نمونه ها براي ذكر بسيار است كه فعلاً موضوع اين نوشته نيست. اما برگرديم به موضوع راي. بديهي است كه همه مردم در أقصي نقاط كشور از دانش و بينش يكساني نسبت به مسائل اقتصادي، سياسي، اجتماعي، فرهنگي، رفاه و بهداشت وغيره برخوردار نيستند ولي در انتخابات به عنوان يك وظيفه عمومي شركت ميكنند. در دو دوراتنخابات رياست جمهوري اخير يعني سال ٨٨ و ٩٢ كه مناظره هاي انتخاباتي از رسانه ملي كشور پخش شد و با توجه به روند مناظره ها و اتهامات درست ونا درستي كه كانديداها به يكديگر نسبت دادند ، قاعدتاً مردم نبايد به هيچيك از كانديداها رأي ميدادند چرا كه اگر در صد كمي از ادعاي كانديداها نسبت به رقيب درست ميبود اصولاً از نگاه مردم چنين كانديدايي لياقت رييس جمهوري شدن را نداشت كه بتوان به او رأي داد. اما ديديم كه مردم رأي دادند و رياست جمهوري هم با راي بالايي انتخاب شد. اما اين ارا ، آرائي سلبي بودند كه در جهت مخالفت با يك كانديدا به كانديداي ديگر داده شد. كانديدايي كه پس از انتخاب بخواهد از قدرت و كارايي لازم برخوردار باشد به اراي إيجابي نياز دارد.
گرچه كشور از تحزب نيم بندي كه بعضاً بوجود امده اند شايد سابقه خوبي نداشته باشد ولي وظيفه نظام تقويت همه جوانب دمو كراسي مبتني بر انتخابات است. اگر طي چهار دهه اي كه از استقرار جمهوري اسلامي گذشته نظام در پي تقويت نقش احزاب و تضمين استمرار فعاليت انها بود امروز حداقل چند حزب امتحان پس داده و با مسئوليت مشخص داشتيم كه مورد قضاوت چندين باره مردم قرار گرفته بودند و اراي همه مردم در همه كشور از يك كيفيت برخوردار بود.اين يك حقيقت است كه يا رأي دهندگان از شناخت كافي نسبت به كانديدا و شرايط كشور و جهان برخوردارهستند و براين مبني رأي ميدهند و يا بايد به درستي به تشكيلات سازمان يافته و با مسئوليت ( بخوانيد احزاب) اعتماد و اراي خود را به صندوق بريزند. توصيه از تريبونهاي رسمي و غير رسمي و و يا از طريق رسانه هاي مجازي بدون تعهد و مسئوليت كمكي به كيفيت رأي نميكند. چيزي كه در همه رأي گيريها جاي ان خالي و نياز به ان بيشتر نشود است.
فعلا هیچ جناحی قادر به اصلاح این وضعیت آشفته نیست
البته اگر اصلا تمایلی به اصلا داشته باشند!