خيلي جالب بود .
تازه توي يه سري خبر گذاري هاي دولتي خوندم حتي اوباماي خائن ديشب طي تماس تلفني با سران كشورهاي فرانسه ، انگليس ، آلمان ، ايتاليا و ....... اونها رو به شركت در مسابقه اس ام اس برنامه 90 دعوت كرده و بعد از اتمام مسابقه و برنده شدن گزينه آخر به سلامتي هم شراب نوشيدند .
خيلي آدمهاي بي تربيتي هستن
از سدیر صیرفى نقل شده که گفت: در موقعى که حضرت امام صادق(علیه السلام) مسئله غیبت را متذکّر شدند، به قدرى ناراحت و گریان بودند که عقل از سر ما پرید و از ناله هاى هولناک آن حضرت قلب هاى ما به فغان و خروش آمد. آنگاه وقتى از حضرت، علّت ناراحتى اندوهشان سؤال شد، فرمود: «وقتى گرفتارى هاى شیعیان را در زمان غیبت ملاحظه مى کنم و مى بینم که بسیارى از آنان از دین و عقیده خودشان برگشته اند، این چنین ناراحت مى گردم و حزن و اندوه برمن غالب مى شود.
من به عنوان یک ایرانی و محب اهل بیت برای افرادی که دین خودشونو برای دنیای یک عده معلوم الحال- که تمام استکبار هم ازشون حمایت میکنه- توی یک اسمس گذاشتن و برای شیطان ارسال کردن، متاسفم. خدا به داد دل حضرت حجت(عج) برسه. اینجوری دین اسلام رو میخاید حمایت کنید. چه ایمان جالبی اگه شکمتون سیر باشه و امکانات تفریح فراهم باشه مومنید اگرم گشنتون باشه با هر کسی همراه میشید. تمام کسانی که دیشب به گزینه آخر رای دادن یقینا با نظام مخالفن و خواسته یا نا خواسته با اسلام اعلام جنگ و دشمنی کردن. (یک دانشجوی بی پول غیر مزدور جیره نخور)
به اونی که گفته 15/000/000 باید بگم سرت و کردی توی برف و هیچی رو نمیبینی
بر فرض توی کل ایران یه میلیون نفر توی مسابقه آزادانه و راحت رای دادند و انتخاب کردند گزینه سوم یعنی طرفداری از جنبش سبز رو ولی چند روز قبل که همه دیدند میلیونها نفر در ایران از این سبزها اعلام انزجار کردند و از اونها اعلام تنفر کردند اون هم نه به صورت راحت زدن یک پیام اومدن و ساعت ها در خیابان راهپیمایی کردند حالا آیا این رای گیری راحت و آزاد در مقابل اون جمعیت محاسبه میشه.