جای بدی نرفته که رفته هتل اوین طبق قانون عینه بقیه عزیزان مختلس دزد کشور با مامور میره بیرون به کاراش میرسه راست میگید بفرستید رجایی شهر و غیره خیلیها منتظرشن.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
کتش خودکشی کنه.احتمالا وقت کافی داره که فکر کنه اگر اینکارو بکنه و زندانش سمبلیک نباشه حتما کارش به اونجا هم میکشه.دو سال؟بیست سال هم کمه.لهتر که دوربین نباشه
ناشناس
|
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
1
22
پاسخ
یک جرم بزرگ ایشان که در چند روز اخیر اتفاق افتاده ایجاد بی اعتمادی در مردم و تخریب جایگاه جمهوری اسلامی ایران در دنیا بود که بطور جداگانه باید محاکمه و تنبیه شود. به عنوان یک شهروند از این بابت از ایشان شکایت دارم.
پاسخ ها
ايرانى اصيل
||
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
شهروند كجايى شما؟
ناشناس
|
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
2
41
پاسخ
به نظرم کل این ماجرای مثلاً فرار و عدم مراجعه به زندان و بعدش هم دستگیری این آقا همش فیلمه . قاعدتاً مردم نباید خوشحال باشند که شخصی با این همه جنایت فقط دو سال آب خنک بخوره . ولی می بینیم که با یه ترفند خیلی ساده و پیش پا افتاده همه مردم خوشحال هستند که مثلاً دستگیر شد و رفت به زندان . دیگه هیچکی از میزان نامتناسب کیفر و میزان رافت با ایشون سؤال نمی کنه .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
يك ميليون لايك داره اين نوشته
ناشناس
||
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
گفتن یک سال بیشتر زندان نمی مونه .یک سال دیگه رو با چند وقت زندان رفته و نرفته قبل از این راست و ریست می کنن .
منم به نظر بالا یک میلیون لایک میدم . بریم یه حال خودمون گریه کنیم.
ناشناس
|
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
0
23
پاسخ
دم اونهایی گرم که شکایت کردند و پی گیر حقشون شدند ،هرچند شاید نتیجه خیلی دلخواه اونها نباشه و یا بهتر بگم خیلی عادلانه نباشه.همین کمش هم باعث میشه اونهایی که مثل مرتضویی هستن تا حدودی به فکر مکافات عمل بیافتند.
خدا یاور همه ی اونهایی که برای گرفتن حقشون پایمردی نشون میدن.
ناشناس
|
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
0
37
پاسخ
چه انسنهاي كه توسط اين فرد با چشم گريان به اوين فرستاده شدن وچه پدر ومادرهاي كه در برابر اين فرد التماس كردن براي ديدن عزيزنشان در اوين
ناشناس
|
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
1
17
پاسخ
دقایقی پیش یک منبع آگاه : بلاخره باید به افکار عمومی بنوعی پاسخ داد.