از حالا نتيجه مشخصه، محكوميت دختر مضروب به دو سال حبس و صد ضربه شلاق و جريمه نقدي و محروميت از كليه مشاغل دولتي بدليل توهين به مامور در حين انجام وظيفه ؛ اجراي حكم بلافاصله و ترفيع درجه پليس وظيفه شناس با يك وام توپ
رفتار بد و توهین آمیز در نیروی انتظامی استثنا نیست بلکه یک رویه عادی است و محدود به بحث حجاب یا فقط در مورد مجرم یا حتی متهم هم نیست. کافیست یکبار پایتان به کلانتری باز شود تا ببینید از سرباز وظیفه گرفته تا افسر و دادیار و منشی شعبه جواب جزئی ترین سوال را هم با لحن تند و توهین امیز میدهند حال چه مجرم باشی یا متهم یا حتی شاکی.
بهترین کار اینه که رفراندوم برگزار بشه تا ملت در خصوص خیلی مسایل مهم نظیر حجاب و دخالت دین در سیاست تصمیم بگیرن و
مردمی که چهل سال پیش یه نظری داشتن که الان نظرشون مثل خودشون پیر شده
ما جونا این عقاید و نظرات رو قبول نداریم
پس بهتره به رای گذاشته بشه
والسلام
چهل ساله اين قضايا داره تكرار ميشه ،نتيجه چي بوده ؟ جز دين گريزي و دين ستيزي ؟ به قول مسيولي ، به اندازه يك قاره تو قم روحاني داريم اونا دارن چكار ميكنن ؟تا كي سياست زور و تهديد ؟
از سعید مرتضوی، حکم سعید طوسی، پرونده خودکشی سید امامی، خاوری، املاک نجومی، پی گیری نماینده فحاش، احمدی نژاد، رفع حصر ، (اگر بخواهیم شیرین کاری های این چهل سال رو بشماریم که از مثنوی هفتاد من هم بیشتر میشود)چه خبر؟