ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
امام حسین تو کمر تک تک گردانندگان این سایت بزنه انشاالله .
ناشناس
|
Norway
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
تابناک با غیرت حق پوشی نکن.این جمله من را پخش کن . من معتقدم کسانی که دو روز مانده به عاشورا موسوی را از فرهنگستان هنر حذف کردند آدمهای کوچکی نبودند که ناآگاهانه این کار را بکنند . این آقایان به قصد تشنج آفرینی در عاشورا و عمدا در این هنگام این عمل را انجام دادند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
آشغال ها دوتا گزارش نیمه واقع بینانه گذاشتین دیدین جماعت بی بی سی پرسته بی ریشه منافق دارن ازتون رو بر میگردونن به گه خوردن افتادین این انقلاب هیچ نیازی به حمایت مزدور های نمک به حرومی مثل شما تابناکی های منافق نداره انشالله که صاحب همون ظهر عاشورا شما هارو به زمین گرم بزنه .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
نفرین به شما تابناکی های منافقه نمک به حرومه فاسق ننگ بر شما .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
به نظر شما اگر از ابتدا رفتارها بر اساس منطق و احترام به نظر مخالف پيش مي رفت و مجوز چند مورد محدود تجمع و حق اعتراض به معترضين به نتيجه انتخابات در چارچوب و نظارت قانوني داده مي شد ، كار به اينجا مي كشيد ؟
ناشناس
|
United States
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
مصداق واقعی چوب دو سر طلا (که از دو طرف فحش می خورند) همین نویسندگان مطبوعات هستند... خودم هم دفعه قبل بهتون گفتم خودتون رو ارزون فروختین!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
خاک عالم بر سرت تابناک دست وردار
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
آتش مال حرام چنان در دل بعضیها افتاده که حاضر به درک واقعیت نیستند.تا ایران اسلامی زیر ولای رهبر است جای آشوبگران در آشغالدانیهاست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
یه چیزی یادتون رفت,جناب کروبی به اغتشاشگران گفته عزاداران حسینی!,شما این دسته رو هم طبق نظر شیخ اصلاحات باید اضافه کنید! من فکر کنم کروبی هنوز از خواب اصحاب کهفش بیدار نشده!آخه آتش زدن بیرق امام حسین(علیه السلام) و کلام الله مجید و کف زدن و سوت زدن و بوق شادی زدن و مثل یزیدیان به نمازگزاران ظهر عاشورا سنگ پراکنی کردن و وحشیانه به نمازگزاران حمله کردن و...میشه عزاداری؟! امویها هم عاشورا همین کاری که سبزهای اموی کردن رو انجام میدن.سرنوشتشون هم معلومه.نابودی سبزهای اموی نزدیکه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
تو اين اخبار تكميلي هيچ خبر تكميل كننده اي نيست! ببخشيدا...
نظرات بیشتر