در همین مدرسه امام خمینی منطقه چهار اعلام کرده اند که حداقل باید 50 هزار تومان برای کمک به مدرسه بیاورید.قسمت جالب موضوع آن است که هیچ رسیدی هم نمی دهند.
كارنامه پسرم را ندادند تا مبلغ 10000 تومان گرفتند و رضايت دادند اگر هم اعتراض كني بايد آماده افتادن فرزندت در آن سال باشي رد خور ندارد.مسئولان به اصطلاح عزيز هم تمام حرفهايي كه مي زنند فقط در خانواده خودشان قابل اجراست . من مانده ام كه در آخرت بابت اين مسخره كردن ها خداوند چه جريمه را براي ايشان در نظر گرفته است!
گرفتن هرگونه مبلغي در شوراي مدرسه و انجمن اوليا و مربيان به تصويب مي رسد و نماينده اوليا و تمامي اوليا در جلسات فصلي و جلسات متعدد و گوناگون حضور دارند كه هم بر درآمدهاي مدرسه و هزينه ها آگاهي دارند . لذا اين پول ها نهايتاً صرف خود دانش آموزان مي شود. پس انتظار اين است كه نظارت بر عملكرد مالي مدارس تقويت شود . سرانه كه كفاف هزينه هاي مدارس را نمي دهد اوليا هم كه نتوانند كمك كنند پس مدير چكار كند؟ البته مديران محترم بايد اينگونه ابهام را رفع كنند
مدارس و کادر فداکار آنها اعم از مدیر و معلمان و کادر اداری از شریف ترین قشر مردم می باشند. آنها فقط مجری سیاست های کلان وزارت خانه و مناطق آموزش و پرورش می باشند. اولیا مستحضرند که تعداد زیادی از مدارس با سیستم هیئت امنایی اداره می شوند یعنی خودگردان . در نتیجه به جز حقوق معلمان وکارکنان سایر هزینه ها ی اداره مدرسه بایستی از طریق کمک اجباری اولیا که در موقع ثبت نام به آنها اعلام می شود پرداخت می گردد. سرانه سالیانه این نوع مدارس در حد قند و چای یک وعده در روز است.
بهترین زمان اخذ این کمک های اجباری در موقع توزیع کارنامه و.. است. شما خواهر یا برادر معترض اگر با مدارس هیئت امنایی سرو کار دارید ، که هیچ! اعتراضتان وارد نیست ولی اگر با مدارس تمام دولتی طرف هستید اعتراضتان بجاست.
گرچه ایده مدارس هیئت امنایی در تضاد با تحصیل رایگان مندرج در قانون اساسی می باشد.
وزیر محترم که نماینده مجلس هم بوده دستور بدهد ممنوع گرفتن هر وجهی مدرسه وارثان نور بچه ها رابردن تو کلاسهای زیر زمین ناشنوایان به علت خطر ی بودن دبستان قبل ولی برای کارنامه زرنگن 70هزار تومن پول میخوان جناب حاج بابا یی دستور رسیدگی میدهند .
سلام بنده مدیر یک دبیرستان هستم وبا صداقت می گویم اندک پولی که به حساب دبیرستان واریز می شود کفاف قبض آب وبرق را نمی دهدواینجانب عوض رسیدن به اوضاع تحصیلی دانش آموزان باید خود را کوچک کنم وبه دنبال گرفتن پول از خانواده ها باشم وگرنه آب وبرق مدرسه را قطع می کنندآنوقت چطور دانش آموزان درس بخوانندوتازه مورد توبیخ هم از طرف هزارجا قرار می گیرم یک آدم عاقل این یک معادله چندمجهولی را حل کندتا ما بفهمیم وقتی پول نمی دهند!ما اجازه نداریم پول بگیریم!جوابگوی پول آب وبرق من هستم!دانش آموزان باید با فراق بال درس بخوانند!من باید حداقل امکانات را با یک پولی فراهم کنم(ورق امتحانات تجهیزات دفتری ووو)!و....
به گمان من مديران مدارس دولتي از مظلوم ترين مديران جامعه كنوني ما هستند چرا كه در قبال سرانه ناچيز دانش آموزي بايد يك مدرسه را با تمام هزينه هايش بگردانند گذشته از هزينه هاي آب .برق . تلفن . گاز . تعميرات و نوسازي ميز و نيمكت و كلاس ها و در و ديوار و سقف و كف و لوله و سرويس بهداشتي و...........مدرسه و تهيه وسايل آزمايشگاه و كارگاه و كتابخانه و هزينه استفاده كاغذ و جوهر و چاپ جزوات مختلف براي امتحانات ترم و نيم ترم و ... برگذاري جشن هاي و بزرگداشت مناسبت هاي مختلف و..... بايد فعاليت نمايند و اولياء ما در طول سال تحصيلي كه حدودا 270 روز مي شود از اينكه اگر روزي 200 تومان براي دانش آموزشان هزينه كنند فرياد وا اسلاما سر مي دهند در صورتي كه در طول همين مدت خيلي بيش از اين مبلغ خرج چيپس و پفك دانش آموزشان مي كنند و از كسي صدايي در نمي آيد حال بايد پرسيد كه اولياء دانش آموزان واقعا در طول سال تحصيلي چقدر بابت هر دانش آموز هزينه هاي غير ضروري مي كنند . مديري را سراغ دارم كه قبل از سال تحصيلي براي راه اندازي مدرسه و آماده سازي آن حدود 5 ميليون از جيب خود هزينه كرده است رنگ آميزي مدرسه تعويض و تعمير ميز و صندلي و نصب پرده براي هركلاس و تعمير وسايل حرارتي و برودتي مدرسه خريد كاغذ و ...... آيا اينها همه براي رفاه حال فرزندان ما نيست ؟ اگر فرزندمان را در مدرسه غير دولتي ثبت نام مي كرديم كه بايد بيش از 25 برابر هزينه مي كرديم به نظر من اوليا ما خيلي بي انصاف هستند كه رفاه فرزندان خود را هيچگاه مد نظر قرار نمي دهند و مديران مدارس ما اكثرا مظلوم .