گفتين وام ياد هزار بدبختي افتادم
چند وقت پيش خواستم از بانك وام بگيرم زنگ زدم بانك بهم گفتن كه بايد دو تا ضامن شاغل در همان بانك را بيارم .
واقعا خيلي جالبه يك قانون تصويب مي كنند تا به مردم وام بدن ولي بعد يك قانون ديگه تصويب مي كنند تا كسي نتونه وام بگيره
تورا بخدا از وام ازدواج حرف نزنيد \ برادر كوچك من شش ماه است به تمام بانك در خوزستان مراجعه كرده هيچ بانكي حاضر به پرداخت وام ازدواج نشده است .
چرا دروغ مي گوييد
قابل توجه برای ضمانت طبق نامه بانک به افراد زیر نیازمند است
1- قد 180
2- وزن 85
3- مو بور
4- پوست سفید ( برنز قابل قبول نیست )
5- چشم سبز ( دورنگ قابل قبول نیست )
6- نامه کسر از حقوق اداره
7- چک به مقدار کافی
8- سفته با امضاء رفتگان
9- به فرموده برای ضامنین ارایه سند ملکی ، اوراق مشارکت،برگه سهام ضروری است ( اینهم تازه مد کردیم )
10- تا بجنبید و بالایها را آماده کنید خواهید مرد ، بیمه نامه یادتان نرود
11 - تونستی حالا ازدواج بکن
12- هر چی نوشتید مهم نیست ..
سنگ جلوي پاي ما نندازيد و جلوي گروني را بگيريد، وام ازدواج نميخواييم. ازدواجمون به خودمون مربوطه. كي با اين 5 ميليون خودش را تو هچل اين گراني و مشكلات مسكن ميندازه؟
واقعاً خنده داره!مجلس از اون ور دادو بیداد میکنه که سهمیه ها باید با تصویب مجلس باشه از این ور اینها اجرا میکنند. البته بی قانونی دیگه برامون عادی شده.
20 درصد فوق العاد کار مناسبی است. کسی که ازدواج کرده مسلما برای تامین آینده خود هم ضرورت بیشتری حس می کنه، هم چون اینقدر مرد بوده مه این کار رو کرده، برای تشکر ازش هم شده چیزه خوبیه. وام ازدواج هم برای ترغیب به ازدواج نیست، برای کمک خرج بعدش است.