چقدر اينا بدبختن كه از امام حسينم خجالت نميكشن.
تشييع جنازه اون بنده خدا رو كه به لجن كشيدن بازم...
آخر آمريكا دوستي(ممل آمريكايي بودن) اينه ديگه
ناشناس
|
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
0
0
پاسخ
مزدورای جیره خور بدبخت، خاک بر سر بی شرفتون، ما خیلی زیادیم.
ناشناس
|
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
0
0
پاسخ
اغتشاشگر باباته!
تابناک دوباره بهت مواجب دادن؟
خاک بر سرت
ناشناس
|
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
0
0
پاسخ
خدا را شکر که با این کارها دارند احمق بودن خودشان را ثابت می کنند.
اینها که شعارشان یاحسین است تمام تلاش خود را برای تخریب مراسم امام حسین (ع) انجام می دهند ولی باید بدانند که اگر ما در کربلا نبودیم ولی هم اکنون جان خود را برای امام حسین و مقدسات خواهیم داد.
دیگر اغتشاشگران خواب خوش نخواهند داشت
ناشناس
|
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
0
0
پاسخ
برخی ها حاضرند که همه چیز حتی تاسوعا و عاشورا را برای مردم ایران از تقدس خاصی برخوردار است را مستمسک اهداف خود قرار دهند.
ناشناس
|
|
۲۳:۳۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
0
0
پاسخ
یعنی امام حسین لعنت کنه ادم دروغ گورو تابناک خدا از دروغ گو نگزره خدا لعنتش کنه رسانه شما هم داره میلی میشه
ناشناس
|
|
۲۳:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
0
0
پاسخ
امروز به BBC رفتم! دیدم بهایی بی شرف از عاشورا ی امام غریب و مظلومم می گوید ! دیدم روباه مکار و غارتگر بی صفت ، برای امام بی یاورم ، حسین بن علی ، می گرید!
دیدم مسعود رجوی خائن ، آن کفتار خون خوار که هزاران خانواده در غرب و شرق و سراسر میهنم را داغدار کثافتکاری های خود کرده ، از علی می گوید ، برای شیعه ی علی دل می سوزاند ، از همسایگی اوباما و با 50 میلیون دلار او دارد برای من بیانیه می دهد . از "پرچم سبز" عاشورا می گوید .
برادر هم میهن گرانقدرم!
مخطئ من ظن یوما ان للثعلب دینا
فریب خورده است کسی که گمان کند روباه دیندار است
ناشناس
|
|
۰۰:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۶
0
0
پاسخ
بالاخره اینم از برکات آقایان موسوی و کروبی است که هر مراسمی در ایران حتی تاسوعا و عاشورا باید موضوع تنش آفرینی در بی بی سی باشد !
ناشناس
|
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۶
0
0
پاسخ
چقدر حامیان مرد به اصطلاح ادب ، مودب و با شخصیت هستن اینجا ..... الهی شکر که فقط چهره واقعی همه مشخص شد.
تشييع جنازه اون بنده خدا رو كه به لجن كشيدن بازم...
آخر آمريكا دوستي(ممل آمريكايي بودن) اينه ديگه