خرابی اوضاع اقتصادی و بالارفتن نرخ ارز در درجه اول معلول اقتصاد و تولید داخلی است، در همه جای دنیا بانکها بعنوان یک عامل کمکی در اقتصاد به فریاد تولید کننده می رسند اما در ایران به ضرب و زور هم که شده از جیب تولید کننده در میارن و میدن به فلان کس رئیس جمهور، حالا هرکسی میخواد رئیس جمهور باشه، در هرجای دنیا این اتفاق بیافته رئیس جمهور از مردم معذرت میخواد در ایران روسای جمهور همیشه در این نوع مسائل شروع به تهدید به افشاگری و ... می کنند، اون از احمدی نژاد که رفت خونه نشست و قهر کرد این هم از روحانی که 400میلیارد اخوی گرامش با سود 4% پول از بانک گرفت و در همان بانک با سود 24% سپرده کرد و آخرش هم در ایام انتخابات تهدید به جنگ کرده بود.
در همه کشورهای دنیا از جمله کشورهای صنعتی 4یا 5 تا بانک داریم که حرف حساب رو میزنند و از منافع ملی و تولیدکننده و تجار حمایت میکنند در ایران بیش از 25 بانک داریم که همه نزول بگیر هستند و خون ملت و تولیدکننده رو می مکند. اشکال اساسی و بالارفتن نرخ ارز همین هاست. والا مگه مملکت ما مگه کم سرمایه داره هم سرمایه های مادی بسیار فراوان و خدادادی داره و هم سرمایه های بزرگ و هنگفت انسانی از جمله جوانان تحصیل کرده داره.
اشکال در عدم برخورد و عدم وجود اراده در ارتباط با مفاسد اقتصادی است. که متاسفانه گلوگاه همه ی آنها در دست دولت ها بوده ، هست و خواهد بود. به اصلاح طلب و اصول گرا هم ربطی نداره همه شون قانون رو زیر پا گذاشته اند.
مشکلات زیاده خیلی زیاد اما باید تحمل کرد هنوز میتونیم تحمل کنیم یه مقدار توان اون ته واسمون مونده وای به روزی که اون مقدار تموم بشه صدای ترکیدنمون رو همه دولتمردان خواهند شنید
مردم دلیل نمیخوانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.....متوجه میشینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم راه حل میخوان..........................گوشی هست که بشنوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
از هرچی دلیل و بهانه است حالت تهوع گرفتیم بابا...........................................
با رفتن روحانی هم مشکلی حل نمیشه......یک راه حل اساسی و ریشه ای لازمه!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۰
گل گفتی بعضیا جوری نظر میدن که اگه الان یکی دیگه بود مملکت گل و گلاب بود از روحانی دفاع نمیکنم چون اصن رای ندادم ولی هر کس دیگه ای بود بازم اوضاع همین بود .
متاسفانه هر یک از دولتهایی که سکان مدیریت کشور را بر عهد می گیرند، بواسطه عدم تجربه و عدم استفاده از تیم قوی مشاوران و متخصصین اقتصادی، تمام زمان دوران 4 ساله و 8 ساله مدیریت خود را صرف کسب تجربه و استفاده از روشهای سعی و خطا می نمایند. بنابراین فقط باعث تحمیل هزینه های بسیار هنگفت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی به کشور و مردم و در نهایت باعث عقب ماندگی کشور میگردند.