این بیعدالتی نه تنها در دانشگاه ها که دررده شغلهای دیگر از جمله صنعت و... مشاهده میشود وحتی در شغلهایی که نیاز به سیکل دارد دامنه رقابت را به کارشناسی و... می کشاند پس باید مشکل را در جای دیگری هم دید که بارها در سایتها نوشته شده در حالی که هر ساله سرمایه داران وحتی افراد ی کمتر سرمایه ایران را به خارج از کشور منتقل بدون انکه درصدی از ان در ایران سرمایه گذاری شود چگونه میتوان امیدی برای یافتن شغل داشت وتصمیمی هم برای تغییر این رویه نیست هنگامی سرمایه فکری خارج میشود که سرمایه مالی توسط جمعیتی به اسانی قبل از ان خارج شده است قاجار بدلیل مسافرت به اروپا مورد شماتت تاریخ ایران قرار گرفت وایرانیانی که طی این سالیان سال به روشهای مختلف با سفرهایی که گاه از تعداد ماهای سال بیشتر وهر بار بصورت دلار به کشورهایی که مرگ به ان می گوییم منتقل میشود مورد شماتت که قرار خواهد گرفت باید گسترده تر دید
خواهش میکنیم اینها را برای وزات علوم بفرستید تا ببنند دانشگاهها و مدیرانی سر کار گذاشتند چطور دارند عمل میکنند...... بلاخره د رهر اداره ای نظارت وجود دارد چرا پی گیری حرف مردم را نمی کنید ....البته وظیفه شما سایت است که اینها را به مسئولین امر بفرستد و جواب انرا در همین سایت پر طرفدار بدهد ..تا کمی از درد این استادان و دانشجو.یان کم شود
گذروندن سرح سربازی در یک دانشگاه، هیچ حقی به لحاظ قانونی برای فرد برای جذب به صورت پیمانی ایجاد نمی کنه. دانشگاه هیچ تعهدی برای جذب فرد بعد از اتمام طرح سربازی نداره.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
برای کسی که بورسیه کامل بوده، بدون هیچ مشکلی و با توان بالای علمی کار می کند و دانشگاه به تخصصش نیاز دارد دلیلی قانونی برای رد وجود ندارد؛ همه چیز باید بر مبنای اصولی و قانونی باشد؛ دانشگاه ملک شخصی عده ای نیست که دلشان بخواهد کسی باشد یا نباشد.
اینکه برای هیات علمی و کار آنها ارزش قائل باشیم خیلی مهم و بجاست. اما کدام هیات علمی؟ همانها که با پارتی و رابطه جذب شده اند؟ همانها که بدون هیچ توانایی خاصی خود را استاد خطاب می کنند در حالیکه نخبگان ما خانه نشین یا مجبور به ترک وطن هستند؟