فرصتی برای نشان دادن یکپارچگی و وحدت ملت
قوی جلوی این عمل بایستیم و حداقل خواسته خودمان را عذر خواهی دولت کره جنوبی اعلام کنیم
در صورت عدم انجام عذر خواهی از طرف آن دولت، مصرف کالاهای کره ای را تحریم کنیم
کلا کار این شرکتهای کره ای زیاد معلوم نیست. مردم اکثرا تلویزیونهاشون را می خرند و گوشی هم زیاد ازشون می خرند. محصولاتشون را بعضا با نصف کیفیت می سازند و قیمت را فقط کمی پایین می آورند و خریدار ساده هم متوجه نمیشه. از اون طرف شرکتهایی که وجدان و نوآوریهای بهتری دارند (مثل ژاپنیها) دارند ورشکست می شوند (مثلا سونی دیگر لپتاپ نمی سازد). خدا می دونه چی بشه وقتی چیزی نباشه که بشه ازش کپی کرد.
من خودم یک بار دیدم دو یخچال با دو مارک مطرح کره ای دقیقا شبیه هم بودند و اونی که مارک شرکت معروف کره ای را داشت به جای دو میلیون، چهار میلیون قیمت داشت! اینها این کاره اند. گوشیهاشون هم که بعضا منفجر میشه.
پاسخ ها
حمید کلباسی
||
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
با خرید یخچال سامسونگ ، نمکیها را از نون خوردن انداختی
قبل از هر گونه تصمیم عجولانه و انجام اقدامات احساسی که نهایتاً منجر به پشیمانی و بدهکاری بیشتر می شود ، لازم است سریعاً ضرف یکی دو روز آیند یک مسئول واقعاً مسئول که به نظر سرپرست کاروان اعزامی میتواند بهترین نفر باشد جریان ماوقع را به اطلاع ملت برساند ، با این شرط که حرفش چند روز دیگر دوتا نشود ! در صورتی که شرکت سامسونگ برای مسایل تحریم این حرکت ناشایست را انجام داده بود تمام تبلیغات این شرکت در سطح شهرها جمع آوری شود ترخیص کالاهای این شرکت تا عذرخواهی رسمی از گمرکات ترخیص نشود ، و در صورتی که این شرکت عذرخواهی نکند مجلس با تصویب قانون ورود هر گونه کالای سامسونگ را ممنوع اعلام کند و نهایتاً ملت هم با ایجاد کمپین های مختلف رفتارهای مختلفی را نشان دهند ، برای مثال بنده خودم گوشی سامسونگم را در مقابل دوربین خرد میکنم !
سالها پیش وقتی میخاستم یخچال را عوض کنم و یخچال فریزر بزرگتری بگیرم ، برای حمایت از تولید وطنی ، یک یخچال فریزر ایرانی خریدم .. حالا اینکه ایرانی بود یا چینی مونتاژ وطن ، بماند
هنوز یک ماه ازش نگذشته بود ، لامپش سوخت .. بعد از چند ماه کم کم واشر دور درش شل شد .. از لحاظ عایق بندی اینقدر ضعیف بود که موتورش دایم روشن بود .. گازش نشت میکرد و موتورش هم نیمسوز شد از بس کار میکرد .. بعد از کمتر از ۲ سال و بعد از چند بار تعمیر ، یک روز وقتی بچه ی یک ساله ام که تازه هم راه افتاده بود ، میره سر یخچال و شروع میکنه با در یخچال بازی کردن و باز و بسته کردن درب ، لولای پلاستیکی !!! در میشکنه و در یخچال میوفته روی بچه و نزدیک بود بچه مو بکشه
وقتی از اداره برگشتم و جریان را از خانمم شنیدم ، یخچال را بردم توی حیاط و با چکش داغونش کردم و تیکه هاشو دادم نمکی تا ببره بده ذوبش کنن !!
فرداش رفتم با قرض و قوله و پس اندازی که داشتم یک یخچال سامسونگ خریدم و الان سالهاست داره مثل ساعت سوییسی برام کار میکنه .. حتی لامپش هم بعد از این همه سال نسوخته .. مصرف برقش کمه چون عایق بندی اصولی داره بادوامه و لولای درش هم بجای یک تکه پلاستیک ، از فولاد ساخته شده تا از جا درنیاد !!!
من یکی اگه سامسونگ توی سرم هم بزنه باز هم اگه بخام کالایی را بخرم میرم سامسونگ میخرم چون با تولید کالای بادوام و باکیفیت داره بهم احترام میذاره و پولی را هم که با زحمت و مرارت و بدبختی در این درآوردم بابت آشغال چینی و چینی مونتاژ وطن نمیدم و دو برابرش رو هم خرج تعمیر بدم و اون تولیدکننده یا واردکننده هم به ریشم بخنده
این ملت را فقیرند تا جیب خودشون را پر کنند و ملتی هم که فقیر شد ، دیگه نه غروری داره نه عزتی نه آبرویی نه اعتباری و نه غیرتی و نه انگیزه ای برای مبارزه با دشمنانش
پاسخ ها
حمید کلباسی
||
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
با خرید یخچال سامسونگ ، نمکیها را از نون خوردن انداختی