بخش کارفرمایی توان تقبل حتی یک درصد افزایش حقوق را نداره و همه کارفرمایان چندماه حقوق به پرسنل بدهکارند مشکل اصلی هم اینجاست که هزینه های تحمیلی توسط دولت بر بخش صنعت بسیار بالاست نظیر مالیات ، بیمه پرسنل ، هزینه های بیخودی که استاندارد به صنایع تحمیل می کنه و هزینه های بسیار بالای ربا که توسط بانکها به صنعت وارد میشه . از سوی دیگر در هر صنعتی تعداد بالای رقبا موجب پایین آمدن قیمت فروش حتی به سطح قیمت تمام شده برای تامین نقدینگی میشه و باید نصف تولیدکنندگان از رده خارج بشوند تا صنعت سود آور بشود.
حرفی از اختلاسهای میلیارد ی نیست فقط حرف ازچهارتا کارمند بدبخت که با هرشرایطی مجبورن در این دستگاهها نابسامان دولتی که عده ای به صدقه سر پارتی بازی اوج میگیرن با حقوق بخوزونمیر کارکنند و دم برنیارن! کارگرها رو که بیکار کردید نوبتی هم باشه نوبت کارمندها ست آنها رو هم خونه نشین کنید بعد پولها رو قلمبه بکشند بالا ببرند کانادا
تنها راه کم کردن کارکنان دولت می باشد.وقتی کار مفید یک
کارمند کمتر از نیم ساعت می باشد باید به جای گرفتن گلوی
مردم بیچاره ان کارمندی وقتی ارباب رجوع مراجعه میکند
مثل ارباب و رعیتی برخورد می کند اخراج شود
افزایش پلکانی دستمزد؛ ظلم به قشر تحصیلکرده که موتور محرکه و تصمیم ساز یک شرکت تولیدی میباشند؛ خواهد بود و موجب سرخوردگی و کم کاری آنان خواهد شد، آیا ارزش کاری یه فوق لیسانس مهندسی پتروشیمی و یامکانیک در یک پالایشگاه برابر یک کارگر ساده میباشد? در همین پالایشگاه با عدم حضور چند روزه یک مهندس مخالفت میشود ولی عدم حضور چند روزه کارگر ساده؛ خللی درعملیات پالایشگاه بوجود نمیاورد؛ پس در افزایش دستمزد؛ بایستی ارزش کار افراد در نظر گرفته شود.
چرا همه به جون هم افتادند همه امار غلط می دهند نوشته روزی دو ساعت هیئت علمی کار میکنه 20 میلیون می گیره بنده دانشیارم 8 سال سابقه کار دارم از 8 تا 5 باید کارت بزنم می گیرم 5 و نیم اونم تو شهر بزرگ. ناهارم حتی نمی دهند . شب هم به اون خدا کار دانشجوی تحصیلات تکمیلی رو می خونیم. خواهش می کنم فیش حقوق همه منتشر بشه دارای های بازاری ها هم منتشر بشه. کارمند بیچاره حقوق نگرفته مالیات می ده. روزهایی که من 18 ساعت درس می خوندم شب تا صبح دوستام دنبال کارهای دیگه بودند و پز می دادند الانم خیلی ها ناراحتند و البته برخی از همون ها با رانت خواری وضعشون خیلی از منم بهتره تازه من 32 سالگی رفتم سرکار
خوش بودگرمحک تجربه آیدبه میان تاسیه روی شود انکه دراوغش باشد تابناک عزیزخوب می دانی هرچه بنویسیدوبگوییدنتیجه ندارد شاهدهستیم هرروزبدنه ادارات وسازمانها نظیر وزارتخانه های نیروونفت وصداوسیمابنحوعجیبی تنومندترواکثرادرتهران متمرکزشدکه این امربودجه زیادی رابه دولت تحمیل می نمایدزمانی مشکل حل خواهدشدکه زیرساختهای اطلاعاتی مخابراتی نظیراینترنت وسپس ایجادکارتهای بستانکاری وبدهکاری حسابهای مالی برای هرفرحقیقی وحقوقی میتواندشفاف سازی نمایدکه هرفردچه اندازه مالیات باید پرداخت نماید.
راه کار افزایش حقوق حلال مشکل نیست زیرا در بخش خصوصی و کارگری ، اولا اقتصاد تکان نخورده که کارفرماها بتوانند بیشتر پرداخت کنند، دوما با سیاست های نابخردانه دولتی ها و سنگ اندازی های کارآفرینی و مالیات ، امکان رشد گرفته شده ، لذا بالا بردن حقوق غیر از تعطیلی بنگاه ها و کوچک تر شدن آنها ( در بخش خصوصی ) نتیجه ای نخواهد داشت، و فقط سود آن برای بخش دولتی و کارمندان است که حقوقشان را از نفت و مالیات و ... فراهم میکنند، هر چند کارمندان عزیز مالیات میدهند اما در واقع از تولید و خدمات بنگاه مربوطه پرداخت نمی کنند ، بلکه از جیب بخش خصوصی و نفت است که آن حقوق ها تهیه میشود.
بنظر بنده دولت باید بجای این راه کار غلط که هر ساله اجرا و به بن بست میرسد، ابتدا باید خود را کوچک کند و یا مجلس باید محدودیت های قانونی برای بودجه جاری ایجاد کند ( هر چند هر دو بعید است !) ، سپس قیمت خدمات را کاهش داده و بهره وری را بالاتر ببرد تا از قبل افزایش بهروری ، کاهش ارزش خدمات معنا پیدا کند( که خوب این هم واقعا بعید است!)