آنقدر پول باد آورده دست تعدادی از مردم زیاده که امکان سودجویی اینگونه رانتخوارها به خوبی فراهم میشه.
مملکت فقط شده برای زندگی درصد قلیلی از آقایون و خانواده هاشون که بقیه ملت بایستی خوب کار کنند تا آنها بتوانند خوب و خوش سپری کنند.
بلا شک اگر اخبار درستی از اینگونه اتفاقات و موارد مشابه که تعدادشان هم کم نسیت، به دست رهبر میرسید قطعا کاسه کوزه این طور برنامه ها را یک بار برای همیشه بر میچیدند.
تابناک چرا خودت رو می زنی به اون راه.کسی که این پول بدست آورده دولت عوض می کنه بعد تو چی میگی.البته شما که میگید با فساد مبارزه می کنیم یا افرادی مثل توکلی چرا جرات نمی کنید اینها رو معرفی کنید؟
وارداث خودرو عجیب غریب سود داره . نمی دونم چطوری با این همه تعرفه این همه هم سود می کنند . هم ولایتی ما که اول افتاد تو ایران خودرو بعد رفت شرکت خصوصی واردات هکتار هکتار زمین تو تالش به اسم مادرش می خره حالا هم که آلمان زندگی می کنه هیچ همه ی 6 تا برادر خانم و خواهر خانوم هاش هم زندگی شون کن فیکون شد از لحاظ توپ شدن . حالا نفری یکی یه دونه هم نمایندگی دارند
هیچ چی جز واردات و اختلاس و حقوق نجومی تو این مملکت تا نمی تونه وضع آدمها رو در عرض چند سال کن فیکون کنه .
تابناک محترم لطفا در این اوضاع که قشر متوسط هیچ صدا و نماینده ای ندارند و مجلس نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیشتر نمایندگی طبقه "متصلان به نفت " رو دارند ، شما تابناک محترم صدای مردم باش و این موضوع رو پیگیری کنید .
متشکرم
آقا چرا لقمه رو دور سرت می چرخونی؟ بگو کدوم شرکت خودروسازی که بایت تو کار تولید باشه رسما شده وارد کننده یه شرکت خاص. شما نمی تونی بگی من می گم.
کرمان موتور - هیوندای توسان، النترا، سوناتا، سانتافه
ایران خودرو - پژو 508
سایپا - سیتروئن c4
یه جو اگر مدیران غیرت داشتن نمیذاشتن این فاجعه اون هم با این حجم اتفاق بیوفته. البته که خودشون و خانوادشون سهیم اند تو این شرکت ها........
ببین برادر تابناک
کار بسیار ناشایستی کردن و سازمان بازرسی باید ورود کنه ولی یه صحبت هم با شما:
نظرات مربوط به این تحلیل هایی که خودتون می ذارین را صدتا صدتا چاپ می کنی برای بازارگرمی
ولی نظرات مربوط به خبرهایی که برات هزینه دارن رو اصلن نمی زنی و سانسور می کنی خودم چند نظر مودبانه و اخلاقی برای کشتی طلا زدم یکی اش رو نزدید
خودتون آخر مافیا و سوپاپ تشریف دارین
هستین یا نه این این پیام رو بذار
گیریم دولت نمیگه که کار خیلی اشتباهیم میکنه. مگه قوه قضائیه بازوی نظارتی نداره؟مگه خودش اختیار قانونی و توان ورود مستقیم نداره؟ هممون میدونیم که خیلیم داره. پس نباید منتظر معرفی از طرف کسی بشینه . هگه دنبال احقاق حقه
مملکت فقط شده برای زندگی درصد قلیلی از آقایون و خانواده هاشون که بقیه ملت بایستی خوب کار کنند تا آنها بتوانند خوب و خوش سپری کنند.
بلا شک اگر اخبار درستی از اینگونه اتفاقات و موارد مشابه که تعدادشان هم کم نسیت، به دست رهبر میرسید قطعا کاسه کوزه این طور برنامه ها را یک بار برای همیشه بر میچیدند.