با كاهش مصرف در بخش كشاورزي اب اضافي هم خواهيم داشت مشكل راندمان آبياري كمتر از 40 درصد در كشور است. اگر راندامان به بيش از 90 درصد برسد مازاد آب به تالاب ها و مصارف شرب و صنعت ميرسه ضمنا سدسازي تنها راه مبارزه با كم آبي و سيل در كشور خشن ايران است. شلوغش نكنيد صنعت سدسازي انتخابات نيست كه شو اجرا كنيد. حالا چهار تا سد هم مثل بقيه پروژه ها الكي بوده دليل نميشه بكوبينش
تا وقتی پیمانکاران میتوانند در انتخاب وزیر و مهر ه های مهم اثر گذار باشند وضع همین است و نگاه کنید ببینید وزرا کلا چقدر وقت خود را صرف مذاکره با پیمانکاران و ایادی داخلی انها در وزارتخانه ها میکنند البته این بیماری واگیر دار هم هست و اخیرا جامعه دانشگاهی را هم مبتلا کرده محض اطلاع اقای پاپلی یزدی مشهدی
چه باید کرد کجا هستند افرادی که جوانان وطن را بسیج می کردند برای جلوگیری از اشغال کشور توسط دیوان ه به ظاهر که قطعا مهربان تر بود به ملک وطبیعت .ولی امروز همه اهل دانش وحتی افراد عادی می نالند ای کاش جای می شد ثبت کرد قانون کرد که به خدا ما وامثالهم درد مند تر زخم های دفاع از کشور ناچیز تر بلکه یک شکنجه ای به مدت یک عمر ازاین بی تدبیری حاکم است یکی باید کاری بکند آنچه مسلماست این شعار های از استقلال حربه ای یست چون آنهایی که پشت این قضایا هستند خودشان فهمیدند که دیگر کار از کار گذشته بلکه به فکر غارت اموال هستند والا همه می دانند وقتی صحبت گرانی بنزین است نه این صرفه جویی در مصرف باشد و منابع دیگر هم همین است
عزیزان برای نابودی مافیا ثروت و قدرت فقط فقط خصوصی سازی تمام امور کشور هست . یعنی حتی خانه سازی مردم که دولت هیچ دخالتی نباید داشته باشد . اگر میبینید که بعضی از صنایع و مراکز اقتصادی در بورس عرضه نشده اند بخاطر این هست که اکثر ردیف بند 17از همان جاها بودجه میگیرند . اگر شرکتها خصوصی و منابع در امد و خرج کرد ان خصوصی باشد یک ریال هم حساب و کتاب دارد نمیتوان پول را از صندوق خصوصی برداشت .
سياستگذاري هاي چهار دهه قبل با توجه به فشارها و تحريم ها و محدوديت شديد منابع، نزديک بيني سياستگذاري ها و دولتمردان و اشتباهات در اهداف استراتژيک مختلف، به سمت برنامه هاي کوتاه مدت، مسکن براي تحمل درد، گمراه کننده و با ساختار ناسالم، هزينه بر، درمان در زمان بحران، دخالت دولتي، ايجاد نهادهاي غير پاسخگو و با تعريف نامشخص و امثال آن برده شده است. درصورتيکه سياستگذاري هاي صحيح و بلند مدت و معماري هاي با ساختار درست، توجه به توسعه پايدار، پيشگيري از خطرات و مشکلات، تسهيل کسب و کارها و حمايت هاي قانوني، ايجاد شرايط رقابت سالم و جلوگيري از رانت و انحصار، جلوگيري از اشتباهات در جهت دهي بخش خصوصي، نظارت بر حسن اجراي امور، وضع استانداردهاي درست و اجراي صحيح آن، تعريف مشخص روابط بين الملل وامثال آن ميتواند جايگزين روشهاي غلط گذشته شوند.
مثالهايي از اشتباه در سياستگذاري بدليل نزديک بيني ساختاري:
حمل و نقل جاده اي : هزينه بالاي پيمانکاري خاک ريزي و بسترسازي جاده در نتيجه: بلند شدن ارتفاع جاده ها. توجه نکردن به ريل
آب و فاضلاب : هزينه کم در سفره هاي زيرزميني و هزينه بالا در سد و آبهاي سطحي در نتيجه : توجه بيش از حد به سد و شبکه سطحي
بهداشت: ارزان بودن مسکن ها و نبود پيشگيري ارزان و گران بودن درمان نتيجه: توجه بيشتر به مسکن ها و راه کارهاي ضد درد
مخابرات : به کارهاي اساسي زيرساختي کم توجهي شده.
برق : بجاي سرمايه گذاري هاي زيرساختي، برنامه ريزي براي انرژيهاي نوين در آينده، توجه به سيستم هاي توليد و انتقال با صرف هزينه زياد و کم بازده که مشکلات را در کوتاه مدت حل مي کند و بهره گيري از مزيت هاي اساسي را به تعويق مي اندازند. مثلا مصرف داخلي آب و برق و گاز و بنزين کشور، چند برابر کشورهاي اروپايي است و چيزي براي سرمايه گذاري و صادرات نيست.
ساختمان : اساسا بجاي ساختارهاي صرفه جويانه و منظم و ساختمان سازي اصولي، با به هدر دادن منابع و مصالح ارزشمند، هرکسي به سليقه و ميزان دقت و توان خودش، ساختماني غير هماهنگ و از نظر استحکام غير استاندارد (زيادي سنگين يا ضعيف ) مي سازد و به معماري و سبک صحيح شهرسازي توجه نمي شود.
کشاورزي: بجاي شناخت صحيح از مزيت هاي درست و امکانات و سيستم هاي اصولي، برعکس با روشهاي تامين آب به هر قيمتي و اسراف آن، با از بين بردن ساختارهاي آبي و ايجاد خشکسالي هاي خودساخته، به توليد محصولاتي که نه نياز داريم و نه به صرفه است و با تاکيد بر خودکفايي از در اشتباه، نيروي کشاورزي هم به گمراهي و عادات اشتباه سوق داده است.
آموزش و پرورش: با روشها و نيروي انساني ضعيف، تکيه بر آموزش شديد درسي و تستي و بي دليل و غفلت از آموزشهاي صحيح اجتماعي و هدف مند و سودمند، کم توجهي به پرورش نسل ها و ايجاد سياستهاي کسب نمره قبولي و از يادبردن پس از قبولي و تنفر پراکني نسبت به علم و فن و درس.
در وضعيت کلي کشور :
نزديک بيني در مهندسي کشور و سياستگذاري براي راضي نگهداشتن اقشار ضعيف که خود سيستم آن را ساخته است
کارهاي زيربنايي و زيرساختي کمتر- کارهاي سطحي و موقتي بيشتر
پيشگيري و آمادگي براي جلوگيري از بحران کمتر – درمان همراه با درد در بحران بيشتر
کارهاي کوتاه مدت و زود بازده و غير اصولي براي رفع نياز جاري بيشتر