ایکاش ایشون از خودش شروع میکرد؛ به نمایندگی از خانواده استاد مطهری، یه انتقاد به اندیشه ها و اقدامات مرحوم استاد میکرد
یعنی این نگاه در جامعه ما جا بیافته که یه نفر هرچقدر هم ارزشمند و خوب! بالاخره بهش انتقاداتی وارده
با تمام احترامی که برای شما و پدر گرامیتان قائلم این گفته های شما را همه مردم می گویند اما نه از طریق تریبون رسمی و غیر رسمی چون مردم تریبون و روزنامه و از همه مهمتر صدا و سیما ندارند که نظرشون را بگویند . اما کو گوش شنوا؟
لطفاً این مطلب را پوشش دهید:
رئیس اتاق اصناف:
با 24 ساعته شدن تسویه حساب ها در سیستم شاپرک مخالفیم.
... «فهیمه نعمتی» یکی از فعالان صنفی درباره این اقدام بانک مرکزی گفت: تاخیر در پرداخت ها مشکلاتی را برای اصناف ایجاد کرده و باعث نارضایتی اصناف شده است.
وی گفت: برخی مدعی هستند که این اقدام باعث اختلاس می شود و باید مشخص شود که سود حاصل از مابه التفاوت پرداخت ها به حساب چه کسانی واریز می شود.
این فعال صنفی اظهارداشت: مشکل دیگر این است که برخی روی این مبالغ برنامه ریزی کرده اند و ممکن است چک داشته باشند و این تاخیر در پرداخت موجب ضرر و زیان آنها می شود.html
فرزند خلف شهیدمطهری بسیار واقع بینانه چالش های عمیق را مطرح کرده......
آقایان مسئول شعار دادن تا یک زمانی میتواند عملکرد مسئولین را خوب نشان بدهد. لطفا شعار دادن را تمام کنید. زمان سالم سازی داره دیر میشه .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۸
دیر شده . فقط الان میتونیم عوارض ناشی از اتفاققات بعدی و ر حسارت کشورهای منطقه و دشمن را کم کنیم پس از ...