ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
درود بر عمر که این ازدواج موقت را که کثافتکاری ما شیعیان است برانداخت وجامعه را از روسپیگری نجات داد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
و اما اصلا یه چیز دیگه...اقایان بیایید بین یک سریال و از صدقه سر اون یه عالم یا سخنرانی رو بیارید که برای این موضوع و بخواهید از مردم براتون پیامک بدن که چند درصد موافق این هستند که همسرشون قبل از ازدواج تجربه جنسی داشته باشه و قبح اون تا چه اندازه ست؟
میخوام به این دوست عزیز بگم شما که میگی از پیامبر جلو نزنید، یاد بگیرید پیامبر ما اول جوونی رفته و با زنی ازدواج کرده که چندین سال از خودش بزرگتر بود، این هوسرانیه؟ منصف باشید ...کدوم خانواده ی پیرو پیامبر ما تو این زمونه اجازه میده پسرش با دختری که چند سال از خودش بزرگتره ازوداج کنه؟ نوع نگاهشون چیه شما را یه سخنران بیارید از صدقه سر سریال ها برای دو دقیقه و به جای تبلیغات و قبح این ازدواج رو هم از بین ببره...بخواهید پیامک بزنن مردم که چند درصد خواهان هستن و چند درصد خواهان نیستن. پیامک بدن مردم و بگن چند درخواهان این هستند که دامادشون تجربه جنسی قبل از ازدواج داشته باشه و ...اول تربیت و آمادگی ذهن مردم به ازدواج دختر بیوه، مرد بیوه رو بدید، ازدواج موقت پیشکش همگی...زندگی رو به مردم برگردونید...وقتی همه چی به روال خودش باشه نیازی به ازدواج موقت نمیمونه...کسی روی زمین بدون جفت نمیمونه مگه برای آدمای هوسران که الحمدلله ما نداریم و ندیدیممممممممممم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
والا که غربی هابه یک نسخه قابل قبول و خوب در زمینه ارتباط دختر و پسر رسیدن. بدون اینکه خودشون هم بدونن دارن شبه قانون اسلام عمل می کنند. وما هنوز باید بدویم دنبال الگو
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
لطفا بفرمائید در کجای دین اومده، همه می گن شرعیه ولی کسی نمیگه کجای شرعه
اگه در قرآن اومده، می شه پذیرفت ولی اگه غیر از این باشه قطعا درست نیست.
لطفا قبل از این همه بحث، اول اثبات کنید شرعیه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
دوستان عزیزی که جبهه می گیرن بدونن که در ازدواج موقت شرط رضایت والدین برای دخترا هست پس این قدر نگین کسی که این حرف رو می زنه خودش حاضره با بچش این کار بشه یا نه چون شما والدین اگه راضی نباشین شرعا نمیشه صیغه ی موقت هم اجرا بشه! درست عین دائم! و دوستانی که جبهه می گیرن بدونن که این ازدواج در اصل از اونجا حکم شرع شد که زن های بیوه در صدر اسلام به دلیل کشته شدن مردهاشون بدون سرپرست مونده بودن و ازدواج موقت برای اینه که یه مردی که وسع مالی داره خرج و مخارج اون زن رو بده و ضمنا نگن فلانی به هرزگی افتاده! با دختر باکره که نمیشه الکی ازدواج موقت کرد! کلی شرط داره! بحث جنسی تنها یکی از بحثای جانبی ازدواج موقته! راه ارضای جنسی و روحی ازدواج دائمه این آقایون که دم از رواج ازدواج موقت می زنن اگه یکم مطالعه داشتن می دونستن که ازدواج موقت برای دختر باکره الکی نیست و پسر هم تعهد داره خرج و مخارج زن رو بده! لطفا دوستان هم الکی جبهه نگیرن! من سوالم از خانوما اینه که اگه خدای نکرده در سن جوونی بیوه شن و در اوج نیاز به حامی روحی و مادی و اوج شهوت جنسی مردشون رو از دست بدن و به خاطر همین ازدواج اولشون خواستگاری نداشته باشن بازم ازدواج موقت بده؟ اینکه یه مدت یه سرپرست داشته باشن به صورت شرعی بده؟ حالا خدا رو چه دیدی شاید دری به تخته خورد و مورد ازدواج دائم هم براشون جور شد! چرا این کار رو بردگی می دونین؟ کجای این کار بردگیه؟ شما در آزادی کامل می تونین انتخاب کنین! مجبور که نیستین! من موافق ازدواج موقتم اما با شرایطش! برای دخترای باکره و پسرای جوون بهتره آقایون موانع مادی رو کم کنن اون وقت ببینن ازدواج میشه یا نه! شاید عده ای هرزگی رو دوست داشته باشن اما اکثر آدما چه مرد و چه زن یک شریک دائم برای زندگی رو ترجیح میدن! خانوما هم لطفا اینقدر به آقایون نگن هوسباز! مگه خود خانوما نیاز جنسی ندارن؟ این درست نیست که تا یه پسر به یه دختر نگاه می کنه بگن هوسبازه ، اما خانوما که راجع به همه چی آقایون نظر میدن هوسباز نیستن! بلکه فقط دارن نظر میدن!!!! یکم منصف باشین لطفا!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
ضمنا اگه در ازدواج موقت بچه به دنیا بیاد وظیفه ی مرده که بزرگش کنه! ازدواج موقت که الکی نیست که دوستان فکر می کنن فقط واسه هوسبازیه! 100 تا شرط داره! لطفا یکم مطالعه کنین بعد به حکم شرع ایراد بگیرین! خدا از ما بیشتر می فهمه که این حکم رو گذاشته!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
در مورد مطلبی که آقای مطهری مطرح نمودند در مورد دوستی های قبل از ازدواج .
خودمن دست کم دو سال است که در تلاشم برای ازدواج اما دائم و نه موقت . ولی متاسفانه فارغ از کار و منزل شخصی که دست کم های شروع زندگی مشترک هستند متاسفانه خدمت سربازی هم سر راهم قرار گرفته .این مشکلات ، مشکلاتی هستند که درمان پذیرند اما با این وضعیت به نظر شما میشه ازدواج دائم کرد ؟ چه برسد به ازدواج موقت ؟ اگر در دوران سربازی برای من مشکلی ایجاد بشه و یا حتی مرگ سراغ من بیاد سرنوشت این دختر چی میشه ؟؟؟ اینجوری نهایتا دوست پسر و یا همون نامزد داشته ! ولی در اون شرایط یک بیوه محسوب میشه . درسته که ممکنه بعد از ازدواج هم چنین مشکلاتی پیش بیاد ولی ریسک 90 درصد کجا و ریسک 10 درصد کجا !!! اگر من حین خدمت به واسطه تغییرات روحی زیر همه چیز زدم چطور ؟ و صدها اگر و اما دیگه ....
این دلیل نمیشه چون من این بنده خدا رو دوست دارم صیغه اش کنم که !! شما شرایط رو ساده تر کنید ازدواجش با خود ما . کاری که از دستتون بر میاد رو انجام بدید ، حذف دوران خدمت نظامی ، کاهش نرخ مسکن و ایجاد شغل کار چندان مشکلی نیست ! دست کم برای جوانها شرایط ویژه قرار دادن .  
بدون شک منظور شما از مشکلات ، مشکلاتی مثل مشکلات تحصیلی و فرهنگی جوانان و عدم مسئولیت پذیری کامل در سن مدرسه و دانشگاه بوده که تا حدودی درست میفرمایید و نه مشکلات که من در بالا اسم بردم. در غیر این صورت که این کار به نظر من حتی خلاف شرعه . چون سوء استفاده از شرایط به حساب میاد . شرایطی که میبایست برطرف شوند اما به دلیل بی کفایتی برطرف نشده اند و قرار است دختر بیچاره ای مفت خرید بشه !! که این کاملا خلاف شریعت اسلام هستش و دیدگاه والای اسلام رو در نگاه به زن زیر سوال میبره که زن رو به شکل کالا شرایط خاص نگاه نمی کنه وگرنه چه دست کمی از فرهنگ برهنگی غرب داریم .؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
آقا جان بیایید اول فرهنگ سازی کنید...مسملمونای خدا اول بیایی زندگی رو به مردم برگردونید...آقایان بیایید اول فرهنگ سازی کنید...بیایید اول چند فیلم و سریال بسازید که آی پدرا آی مادرها اگه یه روزی دختری که قانونی و شرعی ازدواج کرده و بر اثر حادثه ای شوهر این دختر از دست رفته حالا باید تو خونه به عنوان زن بیوه بشینه تا یه وقت یه زن مرده یا یکی هم سن باباش بیاد و اون رو بگیره؟ آقا جان شما تو همین هم موندی....کدوم مادری اجازه میده پسر دسته گلش بره و این دختر رو بگیره؟ تا همینجا هم ما لنگ میزنیم و تاب هضم این رو نداریم و زندگی رو به همین راحتی از این دختر میگیریم چه برسه دختری ازدواج موقت داشته باشه که دیگه گوش عالم رو کر میکنن که دختره واسه دلم خوشی خودش رفته و ...عمری بیان اجازه بده پسرشون با همچین دختری ازدواج کنه اما خب آقا پسر کاکل زری اشکال نداره تا قبل از ازدواجش هر هنری که میخواد به کار بسته باشه...شما اول بیایید چند تا فیلم و سریال بسازید برای برگردوندن زندگی آدما ...زندگی دختری که شاید فریب خورده باشه یا شاید خودخواسته و از روی عشق ازدواج موقت کرده؟ دو تا کار فرهنگی کنید و برای همچین کسی جایگاه تو جامعه قایل بشید...یه آمار بگیرید از پدر مادرا ببینید چند درصد خواهان عروسی هستند که ازدواج موقت داشتن و یا دوشیزه نیستن؟ اول بیاییم به قشر مردمی و عامه مردم یاد بدیم جایگاه آدما رو...تو رو به خدا آموزش بدید به بزرگان ما حق زندگی رو ازمون نگیرن...بهشون بگید اختیار زندگی آدما با خودشونه...چند تا کتاب بنویسید، چند تا سخنرانی بذارید...آقا چی میشه به جای یکی از طنزهای شبانه ما از اساتید و علما بیان و در این باره توضیح بدن...یا نه هنوز به فکر خودخواهی خودتون هستید و خر خودتون که از پل گذشت دیگه به دیگران کاری ندارید. اول بیایید توی تلویزیون و سمینارها و نشست ها قبح زن بیوه، مرد بیوه، دختر فریب خورده که دیگر دوشیزه نیست بشکنید و براشون توی جامعه جا و مکان قایل بشید.جان من آمار بگیرید از این مادرا بگید کدومشون راضی هستن برای پسرشون از این دست عروس بگیرن...کدوم مادری دخترش رو به مرد بیوه میده...وای خدای من کاش ما آدما همدیگه رو آزاد میذاشتیم...میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از کجا تا کجاااااااااااااااااست!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
دوستی که میگن این حکم از کجای قرآن اومده لطفا توضیح بدن که کجای قرآن اومده نماز صبح دو رکعته؟ دین که فقط قرآن نیست! اینم باب شده که هرکی یه حکمی رو قبول نداره میگه از کجای قرآن اومده! آقاجون شما آزادی این حکم رو چون خوشت نمیاد اجرا نکنی اما حق نداری زیر سوالش ببری
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
میان ماه من تا ماه گردون / تفاوت از زمین تا آسمان است

نظرات بیشتر