دیگرهرچه مداراومسامحه کرده ایم بس است حالاباید ازبرجام خارج شویم
ناشناس
|
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
21
6
پاسخ
دیگرسیاست ضعف ومدارابس است حالاوقت عزت واقتداراست
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
سبک عزتمند شما رو هم تجربه کردیم
ناشناس
|
|
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
0
31
پاسخ
چرا صدا و سیما رو تحریم نکرد
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
سوال منم همین بود
ناشناس
|
|
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
13
5
پاسخ
ملعون
علی
|
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
3
5
پاسخ
دو شرط تخیلی
1- برنامه موشکی ارتباطی با برجام ندارد
2- محدودیت مادام العمر بر برنامه هسته ای وجود ندارد
الان ایران 10 سال پذیزفته یکسری محدودیتها بر برنامه اتمی خود را آنگاه اگر آمریکا خارچ شود از برجام ایران دیگر چه محدودیتی دارد ؟
این حرفها را میزنند تا ابهت ترامپ خالی بند را همچنان نگهدارند.
رییس جمهور مکزیک که گفت پولی برای دیوار مرزی نمی دهد و ترامپ به او گفته در رسانه ها این حرف را نزن تا ابروی خودش نرود والان هم برای برجام این کارها را انجام میدهند.
وزارت امور خارجه باید با صلابت و هوشمندی بسیار زیاد و اجماع سازی بسیار قوی علیه آمریکا تحرکات منفی ترامپ روانی را خنثی کند از طریق اتحاد با اروپا +چین +روسیه (1-5).
همانطورکه در هفته گذشته آمریکا در شورای امنیت علیه ایران کار به جایی نبرد و آمریکا منزوی شد(جلسه شورای امنیت پیرامون وقایع ایران)
ناشناس
|
|
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
8
2
پاسخ
آمریکا عملا همه شرکتهاوسرمایه گذاران خارجی را بلاتکلیف نگه داشته تا در ایران سرمایه گذاری نشود.از طرف دیگر تحریمهای جدیدی را تا ۴ ماه آینده آماده خواهد کرد و فشار را تا جایی پیش میبرد تا طرف ایرانی از برجام خروج کند.در کل نه تنها برجام سود زیادی برای ما نداشت بلکه در این بازی دیپلماتیک چه برجام جدید را قبول کنیم و چه نکنیم ضرر زمانی کرده ایم.
احسان
|
|
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
2
5
پاسخ
اینم تمدید لغو تحریم ها, ببینم چیزایی که الکی رفتن بالا مثل ارز و بعضی کالا به تبع اون میان پایین دیگه. اخر سال میلادی 2017 هم که دولت میگفت باعث گرونیه تموم شد!!!
ناشناس
|
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
12
5
پاسخ
قابل توجه برجام پرستان اینهم نتیجه اعتمادبه آمریکا
ناشناس
|
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
1
14
پاسخ
پس از تحریم ترامپ از این به بعد با 63 حساب شخصی هیچ کاری نمی شه کرد!!!