ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
مسایلی که جامعه امروز باهاش روبروست مانند: فقر-بیکاری قشر تحصیل کرده-فساد در دستگاهها و .... به هیچ عنوان قابل حل نیست و غیر ممکن است.
زیرا این مسائل یک شبه یا در یک دولت بوجود نیامده است که سریع حل شود.
باید خیلی از ساختارها و قوانین تغییر کند.
که به سادگی در جامعه ایران امکانپذیر نیست.
بیاید با این تحلیل های ابکی خودمان را گول نزنیم.
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
دو نظریه شما در مقایسه عقب افتادگی بعلت عیاشی شاهان قاجار با سوءاستفاده های ملیارد ی حاضر و بی تفاوتی در برخورد از سوی سرانجام سه قوا ، عدم پاسخ گو بودن مسیولین و بی خیال از کنار تخلفات و سو استفاده از موقعیت شان
عادل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
وقتی عده ای غربگرا و نفوذی و سرمایه دار درمیان مسئولین ما باشن اوضاع بهتر نمی شه.
مردم باید هوشیار باشند و اصل حکومت اسلامی رو تضعیف نکنن
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
مسولین چند گروه هستند یک گروه صدای مردم را شنیدند ولی کاری از دستشان برنمیاید فقط دلسوزی میکنند گروه دوم شنیدند اما عمدا بخاطر نیت سیاسیشان کاری نمیکنند و منتظر فرصت غبضه هستند و گرو سوم اصلا نشنیدند چون خود را بخواب زدند و خیلی هم پول و ثروت و قدرت و پارتی دارند و میگویند قدرت و اقتدار ما هست و ما خیلی شایسته و ژن برتر داریم مسول بودن حق ماست ما زحمت کشیدیم که به مقام بالا برسیم وما محرم انقلاب و نظام هستیم و دیگران نه .و همین این که آدم همین حرفها را از رسانه ملی میشنود که تمام اینها توطیه و آمریکا و اسراییل هست یعنی اصلا مشکلات حل نخواهد شد و کسی پیگیری نمیکند چونکه کسی صدای مردم را نشنیده . تا سه سال دیگر هم خواهیم دید ساختار اقتصادی از دولتی و نظامی خارج و حق مالکیت خصوصی را با تعویض قانون برسمیت بشناسیم ما هر چه جلو میرویم بیشتر دولتی میشود تا خصوصی . آیا به من جوان حق نمیدهید به کشورهای ثروتمند جهان غبطه بخورم . غصه میخورم که چرا همه چیز هست . ولی کار درستی نیست تمام ادارات شهرستانم را زیر پا گذاشتم اکثرا افراد سالخورده نشسته اند ولی فقط کار یدی هست ولی هر زمان کسی در میدان شهر فریاد میزند چند تا کارگر میخواهم 50نفر هجوم میاورند
salam
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
بسیارمنطقی موثر و زیبنده تحلیل نموده بود قابل توجه مسئولین کشور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
.مثل مرحله اول درمان اعتیاد که معتاد باید انکار معتاد بودنش رو کنار بزاره و قبول کنه معتاده.....مسئولان هم باید این انکاری که نسبت به جمعیت معترض را کنار بزارند..... ولی هنوز میان میگن تعداد معترضان در کل کشور 6 هزار نفر بوده!!! برای 6 هزار نفر اینترنت رو قطع کردید؟؟
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
بنام خدا
عملا سیاست دولت حمایت از توانگران و فشار بیشتر بر مردم عادی می باشد.
دولت عملا مالیات از خانه های خالی را مسکوت گذاشته است. مالیات به بیش از دو ملیون خانه خالی فشاری به مردم عادی نیاورده و حتی مفید به حال مردم عادی می باشد. بعضی مالکان آنها را اجاره داده و نرخ اجاره تعدیل می شود. در عوض نرخ بنزین اگرافزایش زیادی و بیش از 5% داشته باشد همه اجناس گران می شود که فشار بیشتر بر مردم عادی می باشد. کارت سوخت که برای مردم عادی بسیار کارساز بود حذف گردید.
دولت عملا به واردات کالاهای لوکس و غیرضروری و آنها که تولید داخل دارند ارز ارزان دولتی می دهد که واردات این کالاها به نفع توانگران وخارج از لیست مصرف مردم عادی می باشد.در نتیجه کاهش اشتغال فشار بیشتر بر مردم عادی می باشد. در عوض وارد کنندگان تا 200% سود می برند وقتی تولید کنندگان در حال تعطیلی و اخراج کارگران می باشند.
دولت حدود دو ملیارد دلار بابت سهم ایران برای فاینانس بین المللی خرید هواپیما ارز ارزان دولتی می دهد که هواپیمای نو و ارزان به نفع توانگران می باشد. مردم عادی معمولا از اتوبوس و قطار و خودرو استفاده می نمایند.
مؤسسات مالی غیر قانونی که کار مخفی و زیر زمینی نمی کردند. عده ای پول دار آنها را راه انداخته بودند. بانک مرکزی عملا کاری ندارد تا وقتی پول مردم عادی خورده می شود. بعد دولت از خزانه قسمتی از پولی که عده ای پول دارخورده اند بجای خرج برای بهداشت و حمل و نقل و غیره به مردم عادی که هر چه داشته اند فروخته اند می پردازد.
از واردات کالاهای قاچاق به خوبی جلوگیری نمی شود. در نتیجه کارگران اخراج و فشارزیادی بر مردم عادی وارد می شود. مالیات و حقوق گمرکی پرداخت نمی شود و پول دارها پول دار تر می شود.
مسکن مهر که با وجود اشکالات فراوان، باعث خانه دار شدن حدود ده ملیون ایرانی از مردم عادی و اشتغال زیاد مردم عادی شده بود بدون جایگزین در پنج سال اخیر مورد نفرت قرار گرفت . در عوض توانگرانی که می توانند در بانک مسکن سپرده گذاری نموده و اقساط ملیونی را بپردازند می توانند خانه دار شوند. این عملا حمایت از توانگران و فشار بیشتر بر مردم عادی می باشد
به نظر من یک دلیل بسیارمهم فساد، مشکلات فرهنگی و تجمل گرایی پول فراوانی می باشد که عده ای براحتی کسب می نمایند. درعوض مردم عادی بیشتری به دلیل بی کاری و بی پولی به انواع دیگر فساد روبرو می شوند.
از طرفی ضمن حمایت از توسعه گردشگری و آمدن سرمایه خارجی باید توجه نمود که این ها تاثیر زیادی ندارد. مثلا افزایش توریست برای خیل عظیم بی کاران دانشگاه رفته کاری ایجاد نمی نماید. سرمایه خارجی زیادی هم جذب نمی تواند شود. در کشوری مثل چین مزد خیلی پایین ، کارگران بسیار پر کار و کم توقع، قوانین صادرات و واردات و کارگری و تولید آسان، امکان سود منطقی را به سرمایه دار خارجی می دهد که در ایران امکان پذیر نمی باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
فکر اگه به حرفای ریس صداوسیما که امروز فرمودند توجه فرمایید می فهمید که گوش شنوایی وجد ندارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
در این مقاله بازهم شاهد حمله به دولت بودیم درحالیکه همه میدانیم دولت اختیارات محدودی در حاکمیت ایران داره ولی برعکس باید پاسخگوی همه موارد هم باشه.وقتی نهادهای حاکمیتی و غیر دولتی انواع بودجه های رنگارنگ دریافت میکنند ولی هیچ پاسخگویی هم وجود ندارد نباید انتظار داشت که دولت همیشه جوابگوی مطالبات مردم باشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
وقتی نماینده مجلس میگه حقوق 5/5 ،میلیونی نماینده فاجعه هست ، ادم حرصش در میاد بریزه تو خیابون بگه چی میگی ، تو معدن شن و ماسه داری داد حقوق هم می زنی
نظرات بیشتر