آقا کل زندگی ما رو ریختن بهم صبحها طرفدارای نظام خیابونا رو میبندن شبها مخالفین نظام. نه صبح به کار و زندگی میرسیم نه شب. بعد میگن چرا ناراضی هستی. خود بنده به شخصه تا حالا 6 تا از کلاسامو کنسل کردم. الان خرج منو کی میده ؟ بعد قسط یه روز عقب میوفته آبروی مارو تو دوست و آشنا میبرن.
اولین بار است که چنین تحلیل درست و غیر جانبدارانه را میخوانم. ولی با شناختی که هم شما و هم مردم دارند بسیار بعید میدانیم که توجهی به این نکات بکنند.زیرا هیچ نقدی را بر نمی تابند و تمام منتقدین از دید این گروه یا کافرند یا متصل به دشمن .در یکی دو روز آینده این گروه در رابطه با همدست بودن معترضین دشمنان سخن خواهند گفت بدون اینکه ذره ای خود را مسبب این نا آرامی ها بدانند.
تابناک یه نظر سنجی بزار در خصوص میزان استفاده از رسانه ملی توسط هموطنان. ببین چند در صد از مردم ایران وقت خود را به رسانه ملی و چند درصد به رسانه بیگانه صرف میکنند.
مقاله و تحلیل درستی نوشته اید و به نظر من اولین و عاجل ترین اقدام می بایستی از طرف صدا و سیما و سپس قوه قضائیه اعمال گردد تا معترضین احساس کنند صدایشان شنیده شده اگر مردم پس از اینهمه اختلاس و بر باد رفتن ثروت و پولهای ملت می شنیدند که فلان اختلاس گر اعدام شد یا به نحو دیگر به سزای عملش رسید ٰ مردم احساس می کردند که کسی یا دستگاههی وجود دارد که حق آنها را از ظالم می گیرد ولی متاسفانه اینطور نشده ٰ مردم باز شدن پرونده های اختلاسهای کلان را می شنوند ولی بسته شدن و به نتیجه رسیدن آنها را هرگز . در اقدامات بعدی دولت باید سیاستهای اجرائی را تصحیح و اقداماتی را انجام دهد تا این شکاف طبقاتی بینهایت تا حدی کاهش یابد .
چطور مىتوان صداى قیام فرودستان را به گوش جهان رساند؟ هیچ رسانهاى شایستهتر از «تلویزیون ملى ایران» نیست. بزودى مردم مجبور مىشوند تا صداى خود را مستقیم از تلویزیون ملى ایران به گوش جهانیان برسانند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
چند سال است ميگويند صدا وسيما مگر تغييري کرد که بازهم ميگوييد ولش کنيد