پشیمانم. بیشتر از همه چیز بدلیل انفعال دولت در برابر فساد اقتصادی. عمر گرانمایه در این صرف شد که اصولگرا-اصلاح طلب-معتدل! اولی انحرافی از آب درآمد، دومی ژن برتر، سومی هم که بنا به فلسفه اعتدال شد یه چیزی وسط این دوتا. انشالله تا 1400 هم بلطف خودروسازان داخلی تو راه دانشگاهی که همه بودجه اش صرف تولید کمی مقاله بی کیفیت میشه، به 1400 قطعه مساوی تقسیم میشم و راحت!
برای ماله کشی اومده.رسالتش همینه.اومد که بکشه ملت را پای صندوق.به اصطلاح ملت را با صندوق اشتی بده.خوبم تونست ملت را رنگ کنه.انتخاب حاکمیت همین بودو هست از اول همین بود که الان هست.دعواها جنگ زرگری بود
از اینکه به روحانی رای ندادم بسییییییییییییییییییییییییییییییییییییاررررررررررررررررر خوشحالم و برعکس دوستان و اشنایان که سر شان از اینکه به روحانی رای دادن پایین است و خجالت میکشند سرم من بالاست و به سادگی انها می خندم .