برخی عمراً اگر دو کلمه هم در مورد فساد مالی حرف بزنند . فکرشان کارکردن خانم ها و اختلاط با آقایان است .
مرتضی
|
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
7
12
پاسخ
دولت روحانی مناسب مردم هستند مگر او را انتخاب نکردید تا جلوی خیابان کشی در پیاده رو را بگیرد مگر تا ۱۴۰۰ نباید باهاش همراه باشید خب بسم الله هنوز تازه سال اوله
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
احسنت !!!!!! نظر من هم همين بود...
ایرانی 1
|
|
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
2
پاسخ
جناب آقای جهانگیری به نظر شما مدیرانی که با رابطه وپارتی وسفارش از طرف شما ها ورده بالاتری ها با بی تجربگی به مدیریت می رسند باید چه انگیزه ای داشته باشند ؟
ناشناس
|
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
2
پاسخ
اسحاق جهانگیری در شورای اداری خوزستان با انتقاد از وضعیت مدیریت کشور اظهار کرد: متأسفانه برخی مدیران بی انگیزه آویزان کشور شده اند که نه تنها خود شجاعت کنار رفتن ندارند، بلکه کسی هم شجاعت کنار زدن آنها را ندارد و گویی این مدیران باید تا آخر روی جهیزیه جمهوری اسلامی بمانند.
جالبه کسی داره این حرفا رو میزنه که 20 ساله توی سمت هایی مثل وزیر کار، وزیر صنعت، و معاون اولی رئیس جمهور حضور دارند و یکی نیست بپرسه چرا وضعیت بیکاری و صنعت ما به اینجا رسیده توضیح بده تو این 5 سال دقیقا داشته چیکار می کرده!
کاوس حسن وند
|
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
1
پاسخ
به اقای خجسته نماینده مجلس بفرمایید شما که بانک دی را برسیکردید اقای شریفی مقدم با زد بند 100میلیار وام گرفته ازچند سال بیش تاکنون ویک ریال بس ندادن ودر میرداماد ساحتمان ورزشی خریدن وهنوز از بدهکاران بزرگ که معاون اعتباری ان زمان 5میلیارد بول داد تحقیق تفحص نمیکنن بس چرا.........
ههههه
|
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
2
پاسخ
انتقاد جهانگیری از وضعیت مدیریت کشور !!!
یکی از این افراد شخص جنابعالی هستید هی به این در و اون در میزنید تا پستتون بالاتر بره !
ناشناس
|
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
0
پاسخ
پول ندارید،سفر نروید
کردبچه در ادامه درباره افزایش مالیات ها در بودجه سال آینده نیز گفت:« رشد مالیات ها در بودجه سال آینده حدود 6 درصد است و رقم بالایی نیست.»
اودرباره افزایش عوارض خروج از کشور نیز گفت:«قاعدتا کسی که پول نداشته باشد،مسافرت خارجی نمی رود.به نظر ما این بهترین نوع درآمد است و همه جای دنیا هم این مالیات را می گیرند.»
ناشناس
|
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
8
پاسخ
یکی توضیح بده سگه چطور تونسته با بو کشیدن نعل اسب پیدا کنه !!!!!!!!!!!؟
محمد
|
|
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
0
پاسخ
فیلم آقای ناطق است که به تعریف وتمجید از مستند قاِیم مقام پرداخته است.
ناشناس
|
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۲
0
7
پاسخ
کشف نعل اسب انهم بصورت قاچاق؟
اونهم به میزان 250کیلو؟
انهم بعنوان اخبار مهم؟
!!!!!!!!!!!!!!!
پس بقیش کو؟