اگه این کارها رو نکنن که دیگه ایرانی نیستن.برین از تویوتا یاد بگیرین خدمات پس از فروش رو
ناشناس
|
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
0
0
پاسخ
یه مشکل کلافه کننده مربوط به 206 صندوق داره که مرتب چراغ چک موتورشون روشن میشه هیچکس هم جوابگو نیست میگن مشکل عمومیه!!! آخه اینم شد جواب؟
ناشناس
|
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
0
0
پاسخ
لطفا این را جدا منتشر کنید :
در سیستم توسعه بنگاههای اقتصادی کشور بویژه در میان خودروسازها ، مديران سازمانها زمان زيادي را صرف تدوين سياستهاي سازمان ميکردند و وقت کمتري را براي حرکت در زمينه ايجاد فضاي واقعي کسب و کار و جذب مشتری مي گذارند . در حالي که در ساستهای تدوینی خودروسازان موفق هيچ شرکت و سازماني نميتواند امنيت شغلي ايجاد کند مگر از طريق مشتريانش. سازمانهايي که اين نکته را دريافته اند، هر کاري براي موفقيت در تامين نياز مشتري انجام مي دهند و بر اين باورند که اين قطعا به صورت ارزمشتري در جايگاه شريک يعني نگرشي نو به مشتري، نگرشي بسيار فراتر و والاتر از رابطه هايي که ميان ارائه دهندگان خدمات يا فروشندگان کالا با مصرف کنندگان وجود دارد. اين نگرش درباره توسعه نوعي وابستگي است که تعهد و وفاداري را تقويت ميکند.
باید این نکته برای مدیران ضعیف خودروساز کشور روشن شود که قبل از هر چيز بايد بدانيم که مشتری و همگامی با نیاز وی ، نخست يک نگرش است. ديدگاه پيش رو فراتر از رضايت مالی شرکت است زيرا رضايت مشتري یکی از رکنهای تضمين کننده موفقیت خودروسازان است و ایجاد فضا برای دائمی کردن یک مشتری می تواند یک حرکت استراتژیک مدیریتی باشد .
ناشناس
|
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
0
0
پاسخ
برو خدا رو شكر كن كه فقط شيشه شكسته و ماشين آتش نگرفته.
ناشناس
|
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
0
0
پاسخ
حالا خوبه تندر90 به لطف نظارت قوی رنوپارس با کیفیت ترین خودرو داخلی در کلاس خودشه. وای به حال و روز بقیه محصولات وطنی!!!!
ناشناس
|
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
0
0
پاسخ
برو داداش حالشو! ببر خدا رو هم هزاران بار شاکر باش که گیر ایران خودرو نیافتادی. بهمن پارسال تندر نوشتم برای تحویل مرداد. الان هم که آذر ماهه من ماندم و کله خشکم که هنوز منتظر قامت رعنای!! تندرم. حتی اگر شیشه و چراغ و موتور هم !!! نداشته باشه.
هیچ افقی هم برای تحویل تندرهای ایران خودرو وجود نداره. مشتری در ایران یعنی کشک! یعنی مظلوم یعنی بیچاره یعنی...
ناشناس
|
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
0
0
پاسخ
ایرانی ایرانی بخر ؟؟؟ برای حمایت از تولید داخلی با چه استدلالی .باور کنید بازارهای انحصاری نتیجه جز هزینه اون هم بر دوش مردم نخواهد داشت .تا کی ؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
0
0
پاسخ
تورو به خدا جهت بهبود وضعيت احترام به مشتري ازخودروسازان داخلي نخريد
ناشناس
|
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
0
0
پاسخ
برو خداتو شکر کن آتیش نگرفت اصلا من پارس خودرو چند شد هزینش ؟؟؟؟؟؟؟؟