این تصویر آقای مرندی واقعا آدم رو به زندگی امیدوار می کنه!
ناشناس
|
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۷
0
0
پاسخ
با سلام
اگر شبها به خيابان ها بريد اين كاميونهاي جمع اوري زباله را مي بينيد كه با سرعتهاي سرسام آور(بالاي 80 كيلومتر دزساعت) در خيابان حركت مي كنند و اصلا چراغ قرمز و سبز و اين حرفها حاليشون نمي شه. من تا حالا سه مرتبه اين وضعيت رو ديدم و اگر غلو نباشه بعد از خدا بيشتر از همه از اين كاميونهاي جمع آوري زباله مي ترسم .
ناشناس
|
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۸
0
0
پاسخ
شما هم که طبليقات پوشاک ميکنيد !
ناشناس
|
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۸
0
0
پاسخ
ههههههه
ناشناس
|
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۸
0
0
پاسخ
دوست عزیزمون درست گفته،اسم این بازی "خر پلیس" است که البته به تاریخ پیوسته.اونوقتها که بازیهای کامپیوتری و اینترنت و چت کردن نبود،چه صفایی بین بچه های هم محلی برقرار بود نه مثل الان که حتی ساکنان یک آپارتمان همدیگر رو نمیشناسند، چه برسه به بچه های محله.
ناشناس
|
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۸
0
0
پاسخ
برای دوستی که برای تعطیلات عید به بازی خر پلیس علاقمند است این بازی به این صورت است که دو تیم به تعداد مساوی تشکیل میشه. یک نفر هم به عنوان داور و در ضمن به نوعی نشانه و تکیه گاه انتخاب میشه. نفرات یک تیم به ترتیب از نفر تکیه گاه به صورت خم شده می ایستند و هر نفر پای نفر جلویی را می گیرد. مثل شکلی که می بینید. بعد نفرات تیم بعدی با دورخیز به روی نفرات خم شده می پرند. اگر بدون اینکه نفرات خم شده، زانو بزنند یا زمین بخورند پای کسی از تیم پلیس به زمین بخورد پلیسها باخته اند. اگر تمام پلیسها سوار شوند ده ثانیه (یا به روایتی سی ثانیه) می شمرند و برنده می شوند. تیم بازنده همیشه در دور بعدی باید خم شده تا تیم پلیس سوار شود.
فقط امیدوارم تابناکی ها نوشته من رو مشمول سانسور نکنند و منتشر کنند.
ناشناس
|
|
۰۷:۲۵ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
باز هم تعليق داوطلبانه يا اين بار رد صلاحيت داوطلبانه؟
ناشناس
|
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
فکر کنم یکی از بازیهای محلی برره باشه که الان جنبه بینالمللی و جهانی پیدا کرده.
ناشناس
|
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۹
0
0
پاسخ
نحوه باز خر پليس اينگونه است كه شخصي به نام اوستا يا داور مي ايستد و سر اولين نفر را در دست مي گيرد و الباقي تيم هم زنجيروار در حالت خم پشت سر هم قرار مي گيرند.