ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
تابناک چرا نظرات را یک طرفه منتشر می کنید؟آیا منفعتی در این برنامه دارید؟
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
بنده به راننده تاکسی هستم بدلیل خرابی ماشین چند قط وام مسکن که تو حاشیه شهر خریدم عقب افتاد دیگه نتونستم پرداخت کنم الان شده ۷ میلیون معوقه میگم چقد باید بپردازم بانک میگه ۱۱ میلیون ۴ میلیون جریمه تازه بخشودگی جرائم اومده رفتم میگن۲ درصد جریمه ۴ میلیونی رو میبخشیم تازه اگه کلشو پرداخت کنی میگم مراجع گفتن حرامه میگن به مراجع بگو بیان برات پرداخت کنن.من ۱۸ میلیون وام گرفتم الان باید بالای ۴۰ تومن پس بدم خدا وکیلی سودی گرفته بودم تا الان تصفیه شده بود.دار و ندار من هم همین خونه تو حاشیه شهره که هر روز تهدید میکنن که حراجش میکنن
ناشناس
|
Turkey
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
سود در حد تورم ربا نیست چون در واقع کاهش ارزش پول را جبران میکند. تمام این هیاهو بخاطر جریمه نشدن و پس ندادن وام های کلانی است که آقازاده ها و بازاریان و صاحبان صنعت صاحب نفوذ گرفته اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
فتوی بدن. به نظرشما ، آقایون حرف گوش میکنن
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
همانطور که در متن گزارش آمده این قانون سال ۶۲ تصویب ، یعنی ۳۵ سال پیش، اگر قرار به اصلاح و رفع معایب بود بعد از حداکثر ده سال این کار باید انجام میشد. خدایی چه اتفاقی افتاده که اعتراض ها زیاد شده؟
محمد قاسمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
یعنی چی
یه سرچ میکردی بعد مطلب مینوشتی
امام خمینی (ره):
گرفتن بهره پول جایز نیست.

مرحوم حضرت آیت الله العظمی بهجت (ره):
سود سپرده ربا و حرام است؛ مگر با معامله شرعیه در قبال سود معین. به این صورت که با سود یک معامله شرعیه انجام دهد، مثلاً یک خودکار را از بانک بخرند به مبلغ سود، به شرط آن که بانک فلان مبلغ وام به او پرداخت کند، مانعی ندارد.

حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی):
عملیات بانکی که به تصویب مجلس شورای اسلامی و تأیید شورای محترم نگهبان رسیده، اشکال ندارد.

مرحوم حضرت آیت الله العظمی خویی (ره):
گذاشتن پول در بانک دولتی یا غیردولتی به شرط انتفاع چه به عنوان بهره باشد یا غیر آن حرام است ولی بدون شرط و قرار به طوری که اگر به او ندهند مطالبه نخواهد کرد جایز است ولو بداند که نفعی عاید او خواهد شد بلکه به امید نفع هم باشد حرام نیست و اگر بانک دولتی باشد آن نفعی که به هر طور به او داده می شود باید برای جواز تصرّف و اصلاح آن رجوع به حاکم شرع یا وکیل او نماید بلکه اصل پول خود را هم که پس می گیرد چون حکم مجهول المالک را دارد باید در آن هم رجوع به حاکم شرع یا وکیل آن کند که ما اجازه داده ایم به شرط آنکه در حرام صرف نکند و زیادی آن را در آخر سال تخمیس کند.

حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی):
اگر پرداخت مبلغ بر اساس معامله ای باشد که به حسب موازین فقهی صحیح باشد و احتمال عمل به آن معاملات در حق بانک ها داده شود، اشکال ندارد و تصرف در کلّ ارباح حاصله مجاز است مثل سائر معاملات مشروعی که با اموال دولتی صورت می گیرد.

حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مدظله العالی):
اگر پرداخت سود تحت عنوان یکی از معاملات شرعی با مراعات شرایط شرعی آن باشد، مانعی ندارد والا جایز نیست.

مرحوم حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی (ره):
اگر کاملاً طبق ضوابط و مقرّرات بانکی عمل شود، اشکال ندارد.

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):
با توجه به اینکه سپرده ها به عنوان مضاربه گذارده می شود، سود مضاربه اشکالی ندارد.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی (مد ظله العالی):
اگر متصدیان بانک ها را وکیل کنند که از آن پول ها در فعالیت های اقتصادی به کار گرفته شود و مبلغی از منافع را به صاحبان پول بدهند، مانعی ندارد.

این همه مراجع فتوا دادن ولی کیه گوش کنه؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
افرادی که تورم را برای توجیح رباخوری عنوان میکنند توجه داشته باشند از عوامل موثر در ایجاد تورم همان نزول خوری است و این را بگویم تا به دین متمسک نشویم ، که در اصول اقبالی در آحاد افراد و جامعه دیده نمیشود ، شرایط در همه امور در سراشیبی سقوط و نقصان خواهد بود البته برای مدعیانی مثل ما بیش از مردمان دیگر از دنیا.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
بهترین راه حلاینست که نقدینگی مردم هر ظانچه هست از فردا باطل و صفر اعلام شود و یک واحد پول جدید تعریف شود ...
یعنی هر کسی که پول نقد و حساب بانکی و ... داره همه اش صفر ... و بدون هیچ اعتباری ...
اینجوری میشه به جنگ این نقدینگی رفت ...
راه دیگه بستن مالیات تصاعدی بر روی مستقلات و دارائی های منقول و غیر منقول بصورت سالیانه ( نه اینکه فقط در زمان معامله ).
و راه دیگه نرخ واقعی ارز ، یعنی فردا اعلام کنند که هر دلار صد هزار تومنه ( 100 هزار تومن !! ) که نرخ واقعی دلار هم در اصل همینه .. با این حجم از نقدینگی احمقانه تو دست مردم...

ممنونم
موسوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
واحد پول اسلام درهم و دینار طلا و نقره است ولی در دنیای کنونی از جنس کاغذ چاپی که هزینه چاپ خودش در بعضی مواقع از ارزش نوشته رویش بیشتر است و در بهترین حالت اعداد و ارقام واهی موجودی عابر بانکها است که پشتوانه آن طلا و نقره و یا کالا و... نیست. در شرایط فعلی اگر وامها و سپرده ها بر اساس هموزن قیمت طلای جهانی در هر لحظه محاسبه شود و بانکها به کارمزد قانع باشند مشکل ربا حل می شود.البته باید کم کم فاتحه واحد فعلی پول کشور را خواند و به جای مالیات من در آوردی همان زکات طلا و نقره و... را از سرمایه داران گرفت و اقتصاد اسلامی را شروع کرد.
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
(تابناک عزیز ، تایید و انتشار دهید)

بانکها در برابر معضل لیزینگ بسیاااااااار مطلوم است

(بانک)وام میگیرید 10میلیون بعد5سال 17 میلیون برمیگردانید(10+6)
(لیزینگ) 10 میلیون بعد از 12 ماه 16 میلیون باید برگردانید ؟؟؟؟؟

7میلیون در 5سال ربا است
یا
6میلیون در 12 ماه ؟؟؟؟؟؟؟
نظرات بیشتر