ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
انتظار ما از آقای علم الهدی و علمای برجسته درخواست از دانشمندان غربی برای مناظره در انواع علوم از جمله علم سیاست در اسلام و در غرب و سایر علوم است و حرکت خیلی خوبی است .اما مناظره یک جایگاه و مذاکره جایگاه خود را دارد. امروزه در علم مدیریت و ارتباط بین اشخاص و کشورها مذاکره دارای اهمیت بالایی است . دنیا دنبال مذاکره است و نه مناظره .
shahab
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
صاف صاف تو دوربین موبایل طرف نگاه میکنه و لعنت میفرسته بر این و اون بعد درمیاد ، توجیه میکنه و میگه جمع خصوصی بوده و من با فلانی که لعن و نفرینش کردم 25 ساله رفیقم و قصد توهین و جسارت نداشتم !!!
ناشناس
|
Seychelles
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
من از وقتی چشم باز کردم آیت‌الله جوادی آملی داره از بانک ها شکایت میکنه ولی نمیدونم چرا هیشکی اهمیتی نمیده حالا اگه یه عالم دینی از یه شلوار یا ساپورت انتقاد میکرد در عرض یه هفته مورد رو منقرض میکردن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
قبول داریم که فرق است بین مذاکره و مناظره. اما بین مناظره و مبارزه چی؟ بالاخره حضرت امام رضا علیه السلام مناظره کردند یا مبارزه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
امام جمعه سر پل ذهاب هم جواب را داد !!