اصغر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۷
ماشاا... تو ايران همه كارشناس و مهندسن
میکائیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۷
من به عنوان شهروند سرپل تمام ساختمان ها رو دیدم، یا شما اصلا نمی تونید ستون چیه، یا شریک جرم هستید. واقعا برای مهندسین ساختمان متاسفم، چون سبب قتل تعداد زیادی از مردم بی‌گناه شدن، به امید روزی که نفرین همین مردم به مسببین این کار برسد...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۷
این خود ستون نیست، ملات مخلوط پشت سنگ نماست.
البته در چارک هایش انصافا کم فروشی کرده و زیادی سفال ریخته و باعث شده نما به راحتی بریزه، ولی انصافا سازه و ستون ها خوب بوده.
این خیلی مهم است که با هر عقیده سیاسی، منصف باشیم! و الا هر روز بیش از قبل همدیگر را خواهیم درید... ته این منطق و مواجه، تباهی است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۷
قائم مقام وزیر راه: مسکن مهر مناطق زلزله زده کاملا پا برجاست/ اظهار نظر برخی با اتکا به اخبار کذب بود


قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه پروژه های مسکن مهر مناطق زلزله زده کرمانشاه کاملا پا برجا هستند که باعث کاهش چشمگیر تلفات جانی و مالی شده، گفت:برخی اظهارنظر افراد تحت تاثیر اخبار کذب بوده است.

به گزارش تسنیم، احمد اصغری‌مهرآبادی با بیان اینکه پروژه مسکن مهر سرپل ذهاب در برابر حوادث غیرمترقبه از جمله زلزله بیمه بوده و هم‌اکنون ارزیابی خسارات وارد آغاز شده است اظهار کرد: طی دو روز گذشته به همراه نمایندگان و رئیس کمیسیون عمران در محل حضور یافته و ضمن بازدید از پروژه‌ها و استماع توضیحات زلزله‌زدگان در جریان آخرین وضعیت واحدهای مستقر در این منطقه قرار گرفتم.

وی افزود: در شهرستان سرپل ذهاب دو پروژه 20 واحدی و 576 واحدی توسط تعاونی‌های مسکن احداث شده که پروژه اول هیچگونه آسیبی ندیده و پروژه دوم که دارای 24بلوک بوده نیز از نظر سازه‌ای سالم و حتی یک سقف نیز از کل پروژه فرو نریخته است، این در حالی است که دیوارهای جانبی آن بلوک‌ها به خصوص در طبقات پایین با توجه به شدت زلزله 7.3ریشتری تخریب شده است. وی در ادامه اضافه کرد: با این اوصاف تأکید می‌شود همه بلوک‌های مسکن مهر ایستایی خود را حفظ کرده و کاملا پابرجا هستند که خوشبختانه همین امر موجب کاهش چشمگیر تلفات و خسارت جانی نسبت به ساختمان‌های اطراف (که متأسفانه تعداد زیادی از آن‌ها 100 درصد تخریب و با خاک یکسان شده‌اند)، شده است؛ به طوریکه آمارهای غیررسمی اعلامی در منطقه حاکی از کشته شدن 2 نفر در این پروژه تا کنون بوده است.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر با اشاره به این که برخی تعداد کشته‌شدگان در سایت مسکن مهر را بیشتر از این رقم اعلام کرده‌اند، گفت: این مسئله به هیچ وجه صحت نداشته و به نظر می‌رسد اظهارات این افراد تحت تأثیر برخی از اخبار کذب منتشر شده بوده است.

مهرآبادی اشاره به اعزام تیم‌های کارشناسی جهت بررسی دقیق وضعیت فنی پروژه به دستور وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: امید است نتیجه‌ بررسی‌ها به زودی اعلام و به اطلاع هموطنان عزیز برسد.

به گفته وی این پروژه توسط تعاونی‌های مسکن مشاغل آزاد در 24بلوک ساخته شده و برابر اعلام مسئولین استان در زمان ساخت 7 نفر از مهندسین نظام مهندسی بر آن نظارت داشته‌اند.

مهرآبادی تأکید کرد: درخواست من از مسئولین و رسانه‌های کشور این است که در شرایطی که هموطنان عزیزمان در مناطق زلزله زده بیش از هر چیز دیگری به کمک‌های اولیه، جابه‌جایی وسایل خانه و اسکان موقت نیاز دارند از پرداختن به اظهارات و آمارهای غیرواقعی و تأیید نشده و همچنین از متنشنج کردن فضای کشور جدا پرهیز نمایند و در مقابل کمک کنند تا مسئولین ذیربط در فرآیند کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان و بازسازی، وظیفه خود را در فضایی آرام و به نحو احسن انجام دهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۷
باز مهنديسين رويشان مي شود جامعه پزشكان را دزد و پول دوست بنامند؟!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۷
درعجبم این پولها چطور از گلوی خود و خانوادهایشون پایین میرود!!؟؟
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
مردم عزیز ایران بنده حقیر به عنوان یک مهندس ناظر و مجری و محاسب ساختمان این رو عرض میکنم خدمتتون که تمام کسانی که تو این زلزله و ... خونه هاشون خراب شده میتونن برای عدم تحمل زلزله 7.5 ریشتری از مهندس ناظر شکایت کنند.چون امضای ناظر برای پایان کار حکم به تحمل 7.5 ریشتر(طبق مقررات ایران) رو میده و این زلزله 7.3 ریشتر ثبت شده است.مهندس ناظر باید جواب گو باشه و شکایت از این نوع حتی حقوقی هم نیست و کیفری خواهد بود و زود تر به نتیجه میرسه.ناظر بابت پولی که برای نظارت میگیره مقاومت ساختمان (چه شخصی ساز چه مهر چه بساز بفروش حتی مسکنی که خود شخص ساخته که الان توش زندگی میکنه و رو سرش خراب شده)تظمین میکنه و باید جوابگو باشه و تمام خسارت این خرابی ها تا 7.5 ریشتر رو بده.بنده شاهد بودم که بعضی ها که از قانون مطلع بودن با یه وکیل کاربلد تونستن هم خسارت خونه و هم دیه تمام جانباختگان رو در موارد مشابه ادوار گذشته از ناظر بگیرن (دیدم این قضیه رو).خواهش میکنم این مطلب رو انقدر اشتراک بگذارید تا مردم از حق مسلم خودشون با خبر بشن و اقدام کنن تا درس عبرتی بشه برای بقه که قانون رو تمام و کمال در حیطه شغلیشون اجرا کنن و ازش دزدی و کم فروشی نکنند.ادمین خواهش میکنم چاپ کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
دزدی و دروغ تا کی؟!
رسول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
بسه دیگه خجالت بکشید، لجن پراکنی و سیاسی بازی کافیه!
اصل تصویر اینه »
https://www.tarafdari.com/sites/default/files/contents/user132963/content-image/img_20171117_162215.jpg
این آجر ها فقط یه لایست اصل ستون ها بتونیست!
دولت میخواد بارِ ساخت مسکنِ مردم رو از روی دوش خودش بر داره شما هم با زمینه سازی براش راه رو هموار می کنید!
اگر کار ساخت مسکن و نوسازی برخی از خانه های روستایی انجام نمیشد که تلفات مثل زلزله ی بم و رودبار خدای ناکرده بیشتر هم میشد!
به اون وزرایی که بالا ایستادن و راضین از پمپاژ این اخبار و جو سازی ها باید گفت به جای حرف مفت زدن به داد مردم برسید، اصلا مسکن مهر بد! شما 5 ساله برای مسکن مردم دقیقا چه کار کردید که زبونتون انقدر درازه؟

اگر آزاده اید پیام رو تایید کنید! اگر هم باج بگیرید که بحث دیگریست!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
آقا همه چیز شده حقه بازی
نظرات بیشتر