ناشناس
|
-
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
شما حتی سخنان رهبر معظم انقلاب را تحریف می کنید. ایشان در سخنانشان، نام رئیس تشخیص مصلحت نظام را قبل از نام رئیس قوه قضائیه آوره بودند. واقعا اینگونه تحریف ها قباحت داره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
روي سخن مقام معظم رهبري با شما تابناكي هم هست كه سعي داريد شايعه و تهمت و تحريك مردم را با گذاشتن كامنت هاي خاص در ذيل خبر ها اقدام ضد انقلابي خودتان را دنبال كنيد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر كشور:
نمی‌توان هر فردی را به دلیل اختلاف نظر، ضد ولایت فقیه خواند.
جانم به قربانت چه زيبا گفته ايد ولي چه دير !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
تخم نفاق و بي احترامي و سوء ظن به مسئولان خاصه آيت الله هاشمي را احمدي نژاد در كشور و جلو چشم مردم از طريق سيماي جمهوري اسلامي پاچيد و خيلي ها برايش هورا كشيدند و كف زدند ، اينها تصور نمينمودند وقتي باب پرده دري باز شود دامن ريز و درشت ، حق و ناحق ، روحاني و غير روحاني را هم ميگيرد ... حالا بروند خودشان جمع كنند كه ما واقعا سرخورده و غمگينيم .
ناشناس
|
-
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
درود بر رهبر آگاه و آزاده كه با سخنان حكيمانه مملكت را آرام مي كند.
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
آقای شریعتمداری کیهان چندبار بخوانند!!!مخاطب اصلی ایشونن.
ناشناس
|
Romania
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
قابل توجه نظر دهنده اولی: اهل تسنن و آشوری و یهودی و غیره ممکن است اعتقادی به ولایت فقیه نداشته باشند اما ضد ولایت فقیه نیستند. مرگ بر ضد ولایت فقیه برای کسانی است که نه تنها اعتقادی ندارند بلکه بر ضد ولایت فقیه تلاش و توطئه می کنند. این مقایسه شما کمی عجیب است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
نمی دانم چرا با اینکه حرف های ایشان بسیار زیباست در دل افراطیون اثر نمی کند و هنوز از محضر ایشان بیرون نیامده راه خود را می روند!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
خيانت كساني كه در لباس دوست به ولايت آسيب ميزنند ، بيشتر از جرم كساني است كه آشكارا با ولايت مخالفت مي ‌كنند . چه اينكه دشمن دانا به از دوست نادان .
ناشناس
|
United States
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
با سلام
آقا یکی از طرفداران نظریه ولایت فقیه علت شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه را برای ما توضیح دهد.
نظرات بیشتر