من با این تیکش مشکل دارم: .....عدم تحریک غريزه و مدیریت آن را از راه ورزش، رژیم غذایی و کار و فعالیت و اشتغال ذهن به امور علمی و هنری و غیره و منصرف كردن آن از امور جنسي
ناشناس
|
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
0
0
پاسخ
آقا من الآن 45 سالمه و نوجوانی من به زمان انقلاب و جنگ خورد. در زندگیم چند تا فشار بسیار شدید تجربه کرده ام. یکی امتحانات مدرسه و دانشگاه که در ایران بسیار و بیخودی سنگین هستند. دیگری مسئله فشار جنسی نوجوانی و جوانی بود. تا وقتی ازدواج کردم روزی را بدون این فشار و صرف انرژی بر روی آن نگذراندم. بعد ها فهمیدم علت اصلی حضور من در بسیاری فعالیتها و کلاسها و دیگر امور همین فشار جنسی بدون پاسخ بوده است.
ناشناس
|
|
۲۰:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
0
0
پاسخ
این بچه ها مثل باباشون با عقل و درایتند در هر زمینه ای نظر بدن انصافا عالیه
ناشناس
|
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
0
0
پاسخ
تعصب با اخلاق و دين و عقل تفاوت دارد.
جامعه ما دچار تعصب شديد است.
ما حرام پنهان ( كه در اين مورد تازگيها آشكار است ) را بهتر از حلال آشكار ميدانم. ( كه بازهم در اين مورد خاص اين حلال براحتي ميتواند پنهان بماند ودليلي براي نمايان كردن آن وجود ندارد)
ناشناس
|
|
۰۰:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
0
0
پاسخ
بهتر بود به رساله امام مراجعه میکردین ایشان میفزماید اصلا" لازم نیست صیغه را کس دیگر بخواند یا به عربی بخواند و یا حتما" باید جایی ثبت شود ÷س میتوان اینطور تصور کرد که عقد موقت با توافق طرفین با شرط زمان و مهریه بین 2 نفر قابل قبول است.
ناشناس
|
|
۰۰:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
0
0
پاسخ
حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: اگر خلیفه دوم متعه (ازدواج موقت) را حرام نمی کرد،هیچ انسانی بجز انسانهای شقی زنا نمی کردند
قربان دهنت حاج علی،مثل مولایم علی از گفتن حرف حق ترسی نداری