2
غیرت چیه؟ پول رو بچسب.
نازی حتما ما اگر از تویوتا چیزی نخریم تویوتا ورشکست میشه !
آتش بزنیم؟ باز چکار کنیم جناب متوحش؟ میخوای بمب گذاری کنیم نمایندگی تویوتا را؟
برادر من خواهر من. خانه از پای بست ویران است. مسئولان ما به فکر جیب خودشونن. چی میگن شما؟
دلیل عمده ی این اقدام تویوتا عصبانیت ناشی از شکست های سنگین داعش و به تبع آن کاهش و قطع صادرات خودوروی این شرکت به داعش است!
وقتی در جهان شاهد ملاک های دوگانه ی حقوق بشری باشیم خروجی بهتر از این مورد انتظار نیست!!
ای کاش مدیران این شرکت کمی انسانیت داشتند؛ آن وقت قدرت فکر کردن به آن ها اجازه می داد به تحلیل درستی دست یافته و به جای برخوردی چنین سخیف با کشوری که در نک پیکان مبارزه ی با تروریسم قرار دارد، از خانواده های قربانیان جنایات داعش به خاطر پشتبانی لجستیکی عذرخواهی می کردند!!
ژاپن گفت بزرگترين مرگ بر آمريکاي ما اينه که اونها دارن از توليدات ما استفاده مي کنن و اين خودش يعني عزت ما
ما چي فقط شعار بديم مرگ بر آمريکا و با يه حرف دلارمون تغيير ميکنه
دوستان عزیز بنده چند روز پیش این خبر رو خوندم و فکر نمیکردم اینهمه به این خبر واکنش نشون بدهند. من و شما چرا حرص و جوش میخوریم. ما که پولش رو نداریم که بخریم ولی نهادی هستن که تقریبا تمامی خودروهایش از این برند است و معمولا به روز ترین آنها را دارد چرا هیچ واکنشی نشون نمیده!؟