ایران جاده صاف کن منطقه برای عربستان. گذاشت همه جا از چنگ داعش و جدایی طلبی و ... نجات پیدا کنه و هزینه اش را هم ملت همیشه در صحنه ایران بپردازند بعد بیاد بازار مصرف و تجارت عراق رو در دست بگیره و بخور بخور رو شروع کنه. ایران در محاصره به ظاهر دوستان. البته عراق هم به عنوان یک دولت و ملت جدا حق داره به منافع کشورش بیش از منافع همسایه اش فکر کنه. چقدر به ما می خندند!
شاید بشه با یه دید دیگه به مسئله ارتباط عراق با عربستان نگاه کرد و اون رابط و میانجیگری بین ایران و عربستان باشه.ما که اهل سیاست نیستیم ولی تو عالم سیاست هرچیزی ممکنه اتفاق بیفته.
از زمان ابراهیم جعفری تاکنون به نظر می رسد نخست وزیران عراق تدریجاً از ایران فاصله گرفته اند. علت این امر نیز چندان مبهم نیست. ما ضمن جانفشانی در عراق با علت اصلی فجایع غرب آسیا که سیاست های استکباری شیطان بزرگ و صهاینه باشد؛ - به هر دلیلی بوده - برخورد قاطع و ریشه ای نداشته ایم. وقتی نیروهای اهریمنی آمریکا با شعار لزوم و هدف برکناری اسد بدون خواست مردم عراق و سوریه از مرزهای مشترک عراق عبور کرده و در سوریه پایگاه و فرودگاه نظامی احداث می کند و کسی برای خود حق حمله و نابودی این متجاوزین را نمی دهد؛ طبعاً دولت بغداد حداقل کاری که می تواند این است که با هر دو طرف متخاصم یا دشمن روابط خود را حفظ کند. البته ادامه این وضعیت برای آینده امنیت کشور ما نیز مطلوب نیست. نهایتاً باید برای قطع دست و پای این مهمانان جنایت کار ناخوانده دست به کار شد. تهدید فرماندهی سپاه پاسداران مبنی بر همردیف دانستن ارتش آمریکا با داعش و حمله دفاعی تا شعاع 2000 کیلومتری از مرزهای کشور دیر یا زود باید عملی شود.
با يك سفر نميشه سريع تحليل كرد ،تحلیل شما درست نیست
درسته که العبادی به عربستان سفر کرد اما قراره در هفته های آینده به ایران هم سفر کند پس لطفا زود قضاوت نکنید .
مساله بعدی مولفه های قدرت در عراق هست ، ایران با تمام احزاب شیعه و کرد موثر در عراق روابط عمیق و قوی داره و همه اینها در عراق صاحب نفوز هستند ، العبادی هم بخواد باز نمی تونه منافع ایران را نادیده بگیره .
مساله بعدی امروز الحشد الشعبی در عراق خیلی بیشتر از العبادی طرفدار داره و باید دید در انتخابات آینده ترکیب دولت چگونه خواهد بود .
همه کشورها به دنبال منافع خودشون هستند و این چیز عجیبی نیست . اما نفوذ ایران در عراق خیلی عمیق تر از اونی که العبادی بتونه محدودش کنه
نهایتا عرض می کنم که العبادی اصلا به دنبال حذف ایران نیست بلکه به دنیال ایجاد رابطع متعادل با همه کشورهای همسایه است و می خواهد کشور خودش را از درگیریها و جبهه بندیهای موجود در منطقه دور کنه و کشور جنگ زده رو سر و سامان بدهد . در نتیجه تلاش می کنه با تمام کشورهای منطقه رابطه برقرار کنه
رفته که رفته هنوز که اتفاقی نیفتاده مگه ما باید برای سیاست خارجی یه کشور دیگه تعیین تکلیف کنیم، سیاستمدار خوب اونیه که با همه رابطه داشته باشه حتی اگه دشمنش باشه، از قدیم گفتن دوستتو نزدیک خودت نگه دار دشمنتو نزدیکتر
هنوز که اتفاقی نیفتاده نوابغ اریایی! در ضمن خود اریایی ها هم مهاجمان سیبری هستند.شماها که این جور نظر میدید نژادتون مخلوطی از لر.روسی.عرب.ترک .مغول.است پس بیخودی نژاد پرستی نکنید و بدون احساسات چیز بنویسید
این همه برای کشور های مختلف کمک فرستادیم و حتی براشون ساختمونا و پل ها ساختیم.جوابش چی شد؟ نقوذ ما یا کوچیک شدن ما تو منطقه و اروپا و آفریقا.حتی جیبوتی هم به خاطر منفعتش نارو زد.سیاست مرامی نیست منافعی هست.چیزی که آقایون درک نکردند.
عراق میخواهد با ایران دوست بشه، خوب بشه.
می خواهد دشمن باشه، خوب باشه. چه دخلی به ما داره. ما که راحت داریم اینجا زندگی م ی کنیم. کار بکنیم یا نکنیم هفته ای 200 پوند در حسابمان است مسایل ایران هم به ما هیچ ارتباطی ندارد. ملتی که هنوز نمیدونند پیاده رو حریم عابر است، نمیدونند حق تقدم در میدان با کیست، یا مدام در خیابان و در کنار بیمارستان بوق میزنند بود یا نبودشان اصلا مهم نیست.