نگران نباشيد، اين ٩٣ هكتار زير آب جايشان أمن تر است، وگرنه ژن هاي برتر از طرق مختلف آنرا ميخوردند! مثال واضح: چند كيلومتر انطرفتر ييلاق تالش كه كلا خورده شد تو ١٥ سال اخير!
خوب اگر این همه به محیط زیست آسیب می زند چرا اجرا می کنند اگر قراردادی با چین دارند می شود از طریق اعتراض های بین المللی از طریق مجامع مردم نهاد جلو کار گرفت هنانطور که بعد از فشار افکار عمومی برخی از شرکت های اروپایی از سد بزرگی که ترکیه دارد می سازد دست کشیدند.
درخصوص مضربودن اجرای این پروژه بحثی نمیکنم لیکن این حرف که چین این پروژه رافاینانس کرده واجبارا باید آنرا اجرا کنیم از آن منطق های من درآوردی است ۰ فاینانس یعنی چین قبول کرده که هزینه های پروژه راپرداخت کند یعنی نوعی وام که البته مشروط بوده به اینکه پروژه توسط شرکتهای چینی اجرا شود خوب الان متوجه شده ایم اجرای پروژه برای مملکت مضراست ! براحتی میتوان از اخذ فاینانس خودداری کرد برای قرارداد تحمیلی باشرکت ساختمانی چینی هم صددرصد بندهایی برای فسخ پیمان بایستی گنجانده شده باشد واگرنشده که بایستی تمام عوامل ذیمدخل درعقدقرارداد را بعنوان خیانتکاران به ملت به میز محاکمه کشاند ومجازات کرد ۰ ضمن آنکه راههای بسیاری برای فسخ قراردادها وجوددارد!
تازه این که چیزی نیست یه سد و نیروگاه در منطقه رودبار در استان لرستان با مشارکت چینی ها دارن احداث میکنن ، کل جنگل بلوط کف بر کردن و منابع طبیعی و محیط زیست هم خواب تشریف دارن