واقعاً امونمونو بریدن.آقا ما فضای تجاری نخوایم کیو باید ببینیم.یه زمانی آرامش اکباتان مثال زدنی بود اما دیگه خبری نیست.به جای اینکار چهارتا نگهبان بذارید تا اینقدر دزدی از ماشینا نشه.خسته شدیم به خدا.بعد از اینهمه سال اومدن یه کیوسک انتظامی گذاشتن فاز 2 اما اینا عوض اینکه دزد بگیرن مرتب به سر و شکل جوونا گیر میدن اونوقت دزدا راست راست میچرخن.
ناشناس
|
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۶
0
0
پاسخ
ماساکنان شهری درجنوب کشور (حلبی آباد )نیاز مبرم به برق وآب ونان وجعبه کمکهای اولیه داریم دریاچه وبیمارستان واتوبان نخواستیم !!!!!!!! یکی به داد ما برسه متشکر
ناشناس
|
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۶
0
0
پاسخ
احسنت . ع.م
ناشناس
|
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۶
0
0
پاسخ
جناب آقاي قاليباف
سلام عليكم
ابتدا لازم است كه از تلاشهاي فراوان و بي دريغ جنابعالي و همكاران پر تلاشتان كه شبانه روزي تلاش مي كنند تا رفاه مردم كلان شهر تهران را تامين كنند . ام متاسفانه در دستگاه عظيم و طويل شهرداري كه بنابر گفتهء رئيس محترم شوراي شهر جناب مهندس چمران در حال كم و كوچك شدن است و از بيش از فتاد شركت تابعه شهرداري فقط بيست و اندي شركت باقي مانده اند، در اين مجموعهء بزرگ گاهي افادي يافت مي شوند كه زحمات و تلاشهاي صدها نفر را از بين مي برند و با خلافكاري ويا ندانم كاري و ضعف مديريت دادمردم شريف اين شهر را در مي آورند . به عنوان مثال در منطقه پونك و در خيابان 35 متري گلستان (شهيد مخبري فعلي) روبروي آتش نشاني عمليات ساختماني در حال انجام است كه مشكلات و خسارات فراواني به همسايگان ايجاد كرده و آنها بارها با شماره 137 تماس گرفته اند اما مسئولين پاسخگوي اين شماره شهرداري به جاي اينكه متخلفين را به جاي خود بنشانند باهمسايگان به عنوان مزاحم كار ديگران حرف مي زنند . آيا اين درست است !! مجدداً از كارهاي عمراني و فرهنگي فراوان شما در اين مدت كوتاه بسيار متشكرم .
شهروند تهراني
ناشناس
|
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۶
0
0
پاسخ
ويكي پديا يك پايگاه اطلاع رساني رسمي نيست كه همه اطلاعاتش دقيق و رسمي باشه، بلكه توسط كاربران قابل ويرايشه
البته اينكه خيلي وقتا اطلاعات مفيدي راجع ه همه چيزدر اختيار آدم ميذاره، عاليه، اما تو استناد به مطالب، بايد به مراجع دقيقتر و رسميتري مراجعه كرد