ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
مجری محترم ، متشخص و با سوادی همچون آقای میرفخرائی سرمایه با ارزشی برای صدا و سیما است . نگاهی به آخرین برنامه ایشان با عنوان "ارتباط ایرانی" که با حضور دکتر محسنیان انجام شد موید همین امر است . گفتگوئی صمیمانه و علمی که حداقل این حقیر تا بحال نمونه آن را کمتر به یاد دارد .ای کاش از این دست برنامه ها و اجرا ها در سیما بیشتر شود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
قربون دهنت آقاي ميرفخرائي. ولي يه جائي رو تعيين كن اونجا همديگرو ببينيم. چون ديگه بايد دور صدا و سيماي حاج عزتو خط بكشي.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
جناب استاد عزيز با پيشنهاد شما ناچار بايد هيآت نظارت بر راديو تلويزيونهاي خصوصي ايجاد شود و هر روز بشنويم هيآت ... تلويزيون .. را توقيف كرد.
از خيرش بگذريد همون bbc , voa اگر مغرض هم هستندولي به اين آسوني توقيف يا خريداري نميشوند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
تابناک عزیز تو خودت شده یک بار با کسی مصاحبه کنی و زد و بند نکنی، من که چند سالی هست که تابناک رو دنبال می کنم ندیدم که شما با فردی مصاحبه و آنرا به چالش بکشید.
اول خویش بعد درویش!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
خدايي دمش گرم
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
اقای میر فخرائی کاملا درست گفته اند و اکثر مصاحب کننده های ما در مقابل مصاحبه شونده درمانده اند واین نوع مصاحبه ها هیچگونه ارزشی ندارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
هر روز میکشند ستاره ای و باز این آسمان غمزده پر از ستاره هاست.
درود بر تو میر فخرایی عزیز. گل گفتی .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۴
چون شهامت و لطفی از تابناک برای درج نظرات دیگران ندیده ام از ابراز نظر خودداری می کنم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۴
سلام. فقط این قسمت جالب بود و خلاصه کلام " تا یک نفر در رسانه متخصص می‌شود از کار برکنارش می‌کنی!! "
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۴
درود بر اين مجري توانمند و فهيم و خوش سخن. اي كاش مديريت به دست چنين افراد با لياقتي سپرده مي‌شد.
نظرات بیشتر