ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
با اين جملات آغازين كسي ندونه فكر مي‌كنه غير از شما كسي براي اين انقلاب دلش نمي سوزه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
گزراش خيلي خوب و جامعي بود. از تابناك خواهش مي كند اين نظرات مرا هم در سايت قرار دهد
1- چطور امكان داره كه بعد از انتخابات سريع هزاران نفر را گرفتند و پرونده هاي همه رو هم آماده كردند و له دادگاه فرستادند و حتي حكم هم دادند اما براي جنايتكاران كهريزك كه آبروي نظام رو بردند اتفاقي نيفتاده.
2- با اين اقدامات بر اعتمادي مردم هر روز بيشتر شده و خانوده هاي داغ دار دنبال كساني خواهند رفت كه در بيرون از مرزها قرار دارند تا دردل دل آنها رو گوش كرده و بهره برداري سياسي كنند.
3- مردم تو كوچه و خيابان مي گند اين قضيه هم دچار روزمرگي شده تا حساسيتها كمتر شده و با چندتا حكم ريش تراشي سر وته قضيه رو هم بيارند.
4- جنايتي در اين مقياس از مديران دون پايه ساخته نيست. نظام بايد نشان دهد كه با هيچ كس رو در وايستي ندارد و فرماندهان جنايتكار رو به پاي ميز محاكمه بكاشند چرا كه در جامعه اسلامي و علوي همه مردم تحت لواي امنيت قانون هستند حتي اگر مخالف نظام باشند.
با تشكر از تابناك
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
هر فيلم منتقدي که ساخته شود حتما ضد ايراني که نيست. اتفاقا بايد چندين فيلم در مورد کهريزک و اوين و جاهاي ديگر که مسئولين کار خلافي انجام مي دهند ساخته شود تا همه به نوعي مراقب اعمال خودشان شوند. اگر اين نوع فيلم ها در داخل ايران ساخته شود. قاعدتا ضريب دموکراسي در ايران را بالا خواهد برد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
شما منافق هستید.
امروز یک پلیس آمریکایی به یک شهروند سیاه پوست این کشور گفت:"هووووووووووووووووووووی..."
شما به جای انعکاس این مهم به چه مطالب بی اهمیتی می پردازید
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
آقایان و خانم های تابناک! شما چه موفق بشوید و چه نشوید، تلاش مقدس شما در خاطره ها می ماند. اما دریغ که عدم موفقیت شما به معنای از دست رفتن خیلی چیزهاست که اگر نام بیاوریم شما نخواهید توانست این یادداشت را چاپ کنید و موفقیت شما به معنای سالم سازی و بازگشت البته سخت و دردناک اعتماد ملی است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
چرا نظرات مرا هیچوقت منتشر نمیکنید؟حقیقت تلخ است و رسالت خبر رسانی رسالتی بس عظیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
خدا خيرتان بدهد كه از حقوق مردم دفاع مي كنيد.
ما كه از مسولان نا اميد شده ايم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
بهتر است همه مسئولان مربوطه همچنان رنح ببرید... به تاریخ بسپارید... خودش درستش میکند...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
همه دارند از دید جناحی نگاه میکنند. خجالت بکشید باید افراطیون هر دو گروه را مجازات کرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
دنباله هاي نظام سلطه ؟ مگه شما هم جزء اين نظامي كه فرموديد نبوده و نيستيد ؟
نظرات بیشتر