عجیب است که در این کاوش پیچ و مهره هخامنشی هم کشف شده.گویا هخامنشیان پیشرفته ترین و مدرن ترین حکومت جهان آن زمان را داشتند!!
ناشناس
|
|
۰۶:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۱
3
8
پاسخ
همیشه آرزو داشتم یک سرباز هخامنشی بودم .
ناشناس
|
|
۰۷:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۱
3
4
پاسخ
تابناک سپاسگزارم .
ناشناس
|
|
۰۷:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۱
3
3
پاسخ
ممنون از شما
ناشناس
|
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۱
2
2
پاسخ
******* واقعاممنونيم از اين خبرهاي داغ وتكان دهندتون . نميدونيم با چه زباني ازتون تشكر كنيبم اي كاش خداوند بزرگ در اين راه ياور وپشتيبانتون باشه . اي كاش اين مسئولين ميراث نيز يك هزارم شما دلشون براي اين مملكت مي تپيد . زمان مشايي نمي دوني چه ضربه هايي به به ميراث فرهنگيمون خورد.
ناشناس
|
|
۰۸:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۱
4
2
پاسخ
اين موضوع اگر درست بررسي شود شايد خاتمه دولت هخامنشيان در همان سالها اعلام شود زيرا از بقاياي اجساد آن سربازان اثري در خاورميانه نيست. روز نابودي مردم اين سرزمين در 2500 سال پيش را پوريم مي نامند.
هيچ وقت مطلب مرا چاپ نكرديد.خيلي ممنون.
ناشناس
|
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۱
3
5
پاسخ
آنها که از هویت ملی چیزی ندارند و بی هویتی خود را نمیتوانند کتمان کنند بحث حذف شاهان را پیش میکشند اینان با فرار از غرب گرایی به دامان عرب گرایی افتاده اند آنقدر از لبه با م عقب رفتند که از آنسوی دیگر افتادند.
بدون تعصب باید گذشته مان را گرامی داریم با همه خوبی ها و بدیهایش