مثل پروین اعتصامی، خیلی زود رفت ولی اثری بزرگ بر جای گذاشت. این ضایعه نه برای ایران، نه برای دنیای ریاضی؛ بلکه مصیبتی بزرگ برای تمامی علم است. شاید تا مدتهای مدید برای یافته های ریاضی وی کاربرد ملموس به دست نیاید. ولی نوه های ایشان یافته هایش را معنی خواهند کرد و در زندگی به کار خواهند بست. افسوس واقعی آن موقع است که چه حرفهای ناگفته ای داشته ولی زود رفته است و فرصت بیان نداشته است. دنیای ریاضی تسلیت
من ندیدم این مرده پرستان تقدیری شایسته از زنده ایشان داشته باشند.
عذای میرزاخانی همان روزی بود که ما شایستگی حضور ایشان و هزاران متفکر و اندیشمند مشابه ایشان را از دست دادیم.
در هر صورت برای علم و بشریت که همان مخلوقات خدا هستند ارزش داشت
مسیحیان هم بدون حجاب هستند اما چه کسی می تواند خدمات الکسندر فلمینگ یا پاستور را به انسانها انکار کند؟
چه کسی می تواند خدمات یهودیانی همچون اسحاق نیوتن و انیشتین را به بشریت کتمان کند؟
بله ایکاش با حجاب بودند اما از کجا معلوم که درجه ایشان در نهایت در ترازوی عدل الهی از من و شما بالاتر نباشد؟
بهتر است قضاوت نهایی را به خداوند حکیم بپاریم و به مقام علمی ایشان ادای احترام کنیم ...
ناشناس
||
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۴
ارزشش از تمام امثال تو خيلي بيشتر بوده كه آن دنيا برايت مشخص خواهد شد
محمد
||
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۴
فاطه خانم ماری کوری هم بی حجاب بود باید بگیم چه ارزشی برا اسلام داشت؟
عباس
||
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
عقل که نیست جان در عذاب است.
آریو برزن
||
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
تو خودت چی هستی؟
ناشناس
||
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
ايشان يک دانشمند مسلمان بودند و يک مسلمان سربلند. مثل شما يک کوتاه فکر به ظاهر مسلمان نبودند که اينطور راجع به يک فرد علمي اينطور صحبت کنن. شما واقعا حتي از اسلام هم چيزي نميدوني .
کاربر 1514 بی ادب که فرمودی یک تار مو کفایت می کنه، خاک بر سر سواد تو کنن مگه منظورش همانندسازیه؟ منظور اینه که وقتی مریم میرزاخانی از ایران رفت، فقط خودش نرفت بلکه یک نسل با او از ایران حذف شد. الان از ایشون یک فرزند از همسری تبعه چک و مقیم آمریکا که برای آی بی ام کار می کنه باقی مونده و دیگه اگر ذره ای شانس باقی مونده بود به واسطه خود میرزاخانی بود که فرزندش در ایران ژنوم نبوغ مریم رو ادامه بده دیگه همون شانس هم وجود نداره. خواستی بگی سر از ژنتیک و تار مو درمیاری؟ دیدی که خیلی هم نفهمی.
همه این تقدیرهای که از او شده در غرب صورت گرفته ما چه کردیم ؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۴
دوست عزیز مریم در دل همه ایرانیها جای دارد تقدیر از این بیشتر؟ تقدیر به مادیات نیست هر چند لازم است اما جایگاه این بزرگ زن ایرانی در تاریخ ثبت شد و نام ایران را درست مثل خیام و سینا در تمای مراکز علمی ثبت کرد. . مریم عزیز میدانم درد کشیدی ولی از امشب آسوده بخواب کاری کردی که آرش و خیام و کوروش کردند.