روحش شاد و یادش گرامی نمی دانم چندسال دیگه باید بگذره که دنیا شاهد حضور اینچنین نخبگانی باشد.
کمبود حضورشان در جامعه ریاضی دنیا خالی خواهد بود برای همیشه.
خدایش بیامورزاد
با تاسف از فوت مریم میرزاخانی. اولین زن در دنیا که توانست سنت مردانه جایزه فیلدز را بشکند و به در یافت این جایزه نایل شود. و بنظر نمی رسد که به این زودیها نه تنها در ایران بلکه در جهان زنی بتواند چنین جایزه ای را ببرد. البته به عنوان یک ایرانی یاداور می شوم که ریاضی نوبل ندارد بلکه این جایزه فیلدز معادل با نوبل است. پس می توان گفت که اولین دانشمند ایرانی در سطح جهان بودند که توانستند به این درجه نایل شوند در حالیکه هیچ دانشمند معاصر ایرانی در سایر رشته ها به چنین درجه علمی نرسیده است. روحش شاد.
دشمنان انقلاب هیچ وقت یک پزشک رو ترور نمی کنن بلکه دانشمندان مهندسی و علوم پایه رو از سر راه بر میدارن. چون خوب میدونن که موتور پیشرفت کشورها دست این گروه از افراده.
و صد افسوس از اینکه بیشتر بودن درآمد و رفاه پزشک ها از دانشمندان مهندسی و علوم پایه در مملکت ما باعث خوشحالی دشمنان شده.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۴
ایشون مشغول کمک به پیبشرفت بشریت ساکن آمریکا و مسلما بیشتر در حال کمک به پیشرفت آمریکا بوده اند...نه اینکه ایشون تعمدی داشتند هر کسی به اندازه خودش از سفره سهم می بره...کشورهای پیشرفته هم از این دانشمندان استفاده بیشتری می برند