مدرك گرايي افراطي و فراموش شدن مفهوم دانشگاه و دانشگاهي باعث وباني اين موضوع شده است. متاسفانه عده اي ضعف فرهنگي كشور را به بيسوادي گره زده بوند( در يك محيط با مشكلات فرهنگي و عمدتا افراد بيسواد) در حاليكه اين دو به هم چندان مرتبط نيستند.
عدم برنامه ريزي در تدوين بازار كار و اختصاص منابع براي تربيت نيروها (در مقياس كلان) و مدرك گرايي افراطي در كشور از عوامل ايجاد اين ولبشو در عرصه اكادميك شده است.
مسئله ان است که وزارت علوم به دانشگاههای تحت پوشش خود از دانشگاههای دولتی پردیسها ، که ما میدانیم استادی ۳۷ ساعت در هفته در ان واحد تدریس کرده وباوجود غیر قانونی بودن ان وزارت علوم هیچ توجهی به ان نکرده تا دانشگاه دولتی که دستگاه های ازمایشگاهی ان خراب است ودانشجویان ارشد در سکوت مدرک خود را میگیرند بدون انکه وزارت علوم توجهی کند واز تعطیلات بسیار که استاد یا دانشجویان کلاس را تعطیل میکنند واز تدریسهای ۳۰ دقیقهای بعضی اساتید که با معرفی چند ک۱تاب عملا یادگیری را به عهده دانشجو میگذارند واز وضعیت خوابگاهها که بارها در رسانه ها وضعیت نا به سامان انها مشخص شده است پس وزارت علوم که سابقه ای بسیار بیشتر از دانشگاه ازاد دارد روند کاهشی بیشتری در کیفیت داشته که بارها دانشجویان به ان اذغان کرده اندوبه همین دلیل است که اکثریت به برخورد نا عادلانه وزارت علوم باور دارند بخصوص که در ست در زمان انتخاب رشته دانشجویان که همه واحدهای دانشگاه ازاد با توجه به ان گردش یکساله خود را تنظیم کرده اند وعملا با از بین رفتن این رشته هاتمام صندلی های خالی دانشگاههای وزارت علوم در دورترین وبدترین شرایط برای دانشجویان ، پرخواهد شد .امید است که معنی سیاسی بودن این تصمیم درک شود و ما حقیقتا از رییس حمهور محترم که وزارتخانه ها تحت انتخابهای ایشان به کار میپردازند میخواهیم که با توجه به وقت کمی که باقی مانده است به بررسی منصفانه ان ورود یابند
حذف 3000 کد رشته محل کم بود.لطفا 5000 کد رشته محل بی کیفیت دیگه دانشگاه آزاد در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد و کارشناسی هم حذف کنید.استانداردها در دانشگاه آزاد اصلا رعایت نمیشه.
5000 کد رشته محل پیام نور و علمی کاربردی و غیر انتفاعی ها هم در همه مقاطع حذف کنید.اونها هم بی کیفیت هستند.
هر چه زودتر بساط مدرک فروشی و پایان نامه فروشی و مقاله فروشی هم جمع کنید.
برخی افراد فرصت طلب دانشگاه را با بنگاه و جمعه بازار اشتباه گرفتند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۰
احسنت گل گفتی
البته تصمیم گیران در این بخش متاسفانه افرادی هستند که درک درستی نسبت . ب ه به ارزش و جایگاه علم ندارند.
نتیجه اخلاقی اینکه وزارت علوم فقط زمانی به فکر اجرای قانون و جلوگیری از تخلفات دانشگاه آزاد میفته که رفقا و هم حزبی های دولت دیگه در راس دانشگاه آزاد نباشند و هیچ اهمیتی نداره که یه عده از مردم هم این وسط بدبخت بشن
جنبه داشتن حزب هم نداریم انگار
دتنشگاه آزاد شورش و دراورده به خدا. یه روز یکی از فامیل های ما که دیپلم فرهنگ ادب داشت به من گفت فلانی این مدرک من و ببر دانشگاهتان ببین من تو چه رشته هایی میتونم ادامه تحصیل بدهم. من کپی مدرک ایشان را بردم به مدیر اموزشی دانشگاه مون (یکی از واحدهای خیلی بزرگ دانشگاه ازاد) نشان دادم. می دونید چی گفت؟ گفت تو هر رشته ای بخواد میتونه بدون امتحان بیاد ادامه بده. من به شوخی گفتم این فامیل ما خیلی مهندسی برق و دوست داره. گفت اصلا مشکلی نیست بیاد ثبت نامش می کنیم. جلالخالق.!!!!
ای مردم شما را به وجدانهایتان ارجاع می دهم ایا این ویران کردن مملکت نیست؟ ایا این خیانت نیست؟؟
درود دوستان.خواهشاً دانشگاه پيام نور رو وارد اين دعواها نكنيد.تا انجا كه من ميدانم فارغ التحصيل شدن در دانشگاه پيام نور چندان اسان نيست.امتحاناتش هم خيلي سخته.نمره هم دست استاد نيست.محاله دانشجويي بدون درس خوندن .درسي رو پاس كنه.نمره هم از طريق سيستم گلستان اعلام ميشه. خلاصه مطلب اينكه پوست دانشجو رو مي كنن.
لطفا وزارت علوم نصف واحدهای پیام نور و علمی کاربردی و غیر انتفاعی ها را هم تعطیل کند.
دانشگاه برای بعضی ها شده دکان بازاری مثل موسسات غیر مجاز بانکی که همشون باید تعطیل بشوند.
لطفا همه از تعطیل کردن واحدهای بی کیفیت حمایت کنند.این قدر فکر منافع شخصی و باندی خودتان نباشید.
همه باید به قانون عمل کنند. نه تنها باید جلوی بی ارزش کردن مدرک توسط دانشگاه آزاد رو گرفت، بلکه بسیاری از موسسات غیرانتفاعی و واحدهای پیام نور هم از کیفیت بسیار نازلی برخوردار هستند و باید با آنها با قاطعیت برخورد کرد.
متاسفانه این خشت کج در دوره احمدی نژاد و صرفا برای ضربه زدن به دانشگاه آزاد گذاشته شد و در ادامه بجای اصلاح این روند، برای عقب انداختن ورشکستگی این موسسات کاملا فله ای رشته های مقاطع ارشئ و دکترا به انها داده شد. این وسط تنها کسانی ضرر کردند که فکر می کردند از راه تحصیل و بدون داشتن پول و پارتی می توان به جایی رسید
عدم برنامه ريزي در تدوين بازار كار و اختصاص منابع براي تربيت نيروها (در مقياس كلان) و مدرك گرايي افراطي در كشور از عوامل ايجاد اين ولبشو در عرصه اكادميك شده است.