واقعا ایمان آوردم.هرکس یکی را مسخره کند نمیرد تا بر سرش بیاید.کسانی که دیگران را ملخ خور می نامیدند بر سرشان آمد.فأصابهم سيئات ما عملوا و حاق بهم ما كانوا به يستهزؤن
ناشناس
|
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
0
0
پاسخ
ب یاری حق بزودی شاهد عرضه انواع ملخ ، کرم، سوسک و سایر حشرات بعنوان منابع جدید پروتئینی در بسته بندی های شیک در فروشگاهها خواهیم بود
محرم
|
|
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
0
0
پاسخ
با سلام پيشنهاد خوبي بود داريم به كشور هاي آفريقاي نزديك مي شويم خدا يا سر سفره مان نان نيست ولي از قرار معلوم نفت ميارند ملخ را به نفت ميزنيم و نوش جان مي كنيم
ناشناس
|
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
0
0
پاسخ
پس از چهل سال رسیدیم به اینجا که ملت میتوانند جیرجیرک و ملخ بخورند و بهتره با گوشت گوسفند و بز و گوساله و ماهی خداحافظی کنند تا چند سال آینده با الگو برداری از کره و چین گوشت سگ، گربه، عقرب، هزارپا و مار هم میشه خورد چون منبع پروتئین هستند
یحیی
|
|
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
0
1
پاسخ
همه چیز بستگی به ذهنیت و عادات و اموخته های اجتماعی دارد.مثلا اگه از بچگی به ما میگفتند مرغ نجسه قطعا مرغ خوردن بقیه ملتها در نظر ما چندش آور بود
ولی الان ملخ که سهله ساندویچ تهیه شده از کرم خاکی هم توسط مک دونالد ارائه میشه چون 80% پروتئین داره بدون چربی در حالیکه گوشت گوساله 20% پروتئین داره مسلما آمریکاییها بخاطر وضع بد مالی این ساندویچ رو نمیخورند که گرونتر هم هست.
چشمها را باید شست
ناشناس
|
|
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
0
0
پاسخ
ببینید ما را به کجا کشاندند ؟ملتی با تاریخ درخشان که حتی در اشعار شاعرانش هم فکر نمی کردند به اینجا برسد .ز شیر شتر خوردن وسوسمار ......
مریخ
|
|
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
2
0
پاسخ
چقدر ایرانیان با تحقیر از اعراب بعنوان قوم ملخ خور یاد میکردند حالا خودمان ملخ خور شدیم و داریم خود را برای علف خواری اماده میکنیم خبری از گوشت های حلال گاو و گوسفند نیست
ناشناس
|
|
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
2
1
پاسخ
من یک نیشابوری 55 ساله ام. نه شنیده ام و ن دیده ام. این آقا از کجا گفته ی همچین چیزی من نمی دونم.
ناشناس
|
|
۰۷:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
0
0
پاسخ
چین نه تنها اجناس بنجل خودرا به ایران صادر کرد بلکه فرهنگ خودش را هم داره به اینجا صادر میکنه.حشره خوری از فرهنگ مردم اسیای شرقیه.
پ-قدیری
|
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
0
0
پاسخ
جوانها یادشان نمی آید که خوردن میگو از نظر اغلب مردم ایران چندش آور بود . ولی وقتی مردم با خواص آن آشنا شدند و پخت آن را از جنوبیها یاد گرفتند شد غذای لاکچری .
یا شمالیها را با کلمه "کله ماهی خور" تحقیر می کردند. و اصولاً جز ماهی سفید ماهیهای دیگر غذای مناسب محسوب نمی شدند. با تبلیغ زیاد سرانه ماهی در کشور ما رشد کرد.
معمولاً عادتها و جهل آدمها سبب قضاوت بد می شود.