پرسولیس قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران، امشب در شرایطی مشابه استقلال و بدون هافبک میانی کلیدی اش در دوحه به مصاف تیم سراپا مسلح لخویای قطر رفت
به نظرتون این حرفتون انصافه؟؟؟؟
شرایط استقلال و پرسپولیس برابر بود؟
استقلال همزمان در خط هافبک امید ابراهیمی،امید نورافکن و فرشید اسماعیلی رو در اختیار نداشت و فرشید باقری هم از دقیق 22 مصدوم شد. یعنی خط هافبک کلا تعطیل
با سلام و احترام ، ضمن تبریک به مربی و بازیکنان تیم محبوب پرسپولیس و ملت شریف ایران من مجددا پیشنهاد می کنم که تمرین شوت زنی و اقدام به شوت زدن از محوطه 18 قدم به بعد برای نوک حمله تیم حتما در دستور کار این تیم قرار گیردهمچنین پنالتی زدن نیز با استفاده از تکنیک بازیکنان ستاره جهان مثل رونالد و مسی که با خیز برداشتن و حرکت انفجاری که دروازه بان حریف را گیج و مبهوت کند باید همیشه در تمرین ها ملاک باشد .
چرا اينقدر نظر غير كارشناسي ميديد؟ چرا اينقدر جانب گرايانه موضوع را بزرگ ميكني؟ آيا واقعا تيم لخويا شبيه تيم العين بود از نظر قدرت؟آيا يك گل به خودي نشانه قدرت تيم پرسپوليس بود؟عناويني چون ارتش سرخ و غرش طوفان و ... اين موارد فقط باعث تمسخر در آسيا ميشود .بقول خودتون بعد از 17 سال از اين مرحله صعود كردن اينهمه شلوغي دارد؟ اميدوارم پرسپوليس قهرمان شود ولي شما خواهشا بدون تعصب كوركورانه و بدون بزرگنمايي بي دليل لطفا مطلب بگذاريد.(اميدوارم منتشر كنيد)
پاسخ ها
هادی
||
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۰
نه واقعاً قدرت لخویا با العین قابل مقایسه نیست. لخویا صدرنشین لیگ قطره.پرقدرت ترین و بهترین صدرنشین دور گروهی همین مسابقات بوده. رکوردار گل زده در لیگ کشوره با 74 گل.در همین مسابقات ، رکورد 100% برد خانگی رو داشت تا بازی دیشب که حذف شد. طبیعتاً از العین خیلی قویتر محسوب میشه.
علي
||
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۰
خدايي كاري به طرفداري و اين چيزها نداريم.
اما شما بازي ديشب پرسپوليس را با استقلال مقايسه مي كني؟ تازه العين
هرچقدر هم كه قوي باشه كه هست بارسلونا كه نيست.
اصلا تفكر دفاعي چنان به استقلال خيمه زده بود كه اگر توپي هم تو دفاع بهشون ميرسيد فقط به فكر دور كردنش بودن.
محسن
||
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۰
قطعا لخویا از العین قوی تر بود. خوشبختانه سطح بازی هم بسیار خوب بود و برای آسیا مایه مباهات هست که دو تیم باشگاهی در آسیا با این سرعت و زیبایی روی دروازه ها خلق موقعیت کنند.
محمد
||
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۰
با سلام ، من کاری به رنگها ندارم ( گرچه پرسپولیسیم ) ولی خدمت این دوست بزرگوار عرض میکنم اگه فیلم اینستاگرام عمر عبدالرحمن رو میدیدی و یا پرچم عربستان با عکس پادشاه قطر رو در استادیوم ملاحظه میفرمودین قطعا نظرتون در مورد برد پرسپولیس یکم تغییر میکرد .مطمئنم
رضا
||
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۰
ضعف استقلال باعث شده که شما فکر کنید العین بسیار تیم قدرتمندی است.درحالیکه اگر همون تیم در برابر این پرسپولیس بازی میکرد مطمئنا اون اقتدار را نداشت.شما به عناوینی چون ارتش سرخ و غرش طوفان ایراد نگیرید چون آنها عناوینی شعاری و روحیه دهنده است و تمام تیمها دارند و استفاده میکنند .مانند کهکشانیها