م ز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
بله در رقابتهای تیم‌ملی همه به شدت پشت سر تیم ایران هستن...اما رقابت باشگاهی فرق داره مثلا طرفدار استقلال و پرسپولیس... طرفدار هر تیم از شکست تیم رقیب مقابل هر باشگاهی خوشحال میشه شاید به ظاهر بگه اینطورنیست اما تو دلشون همه ارزوی باخت تیم رقیبشون رو دارن حتی مقابل کشوری که باهاشون دشمنن
معلم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
این بازیکنان و مربی شونو باید بفرستند معادن زغال سنگ !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
مسخره ترین استدلال های غیر ورزشی ، تو دکان سیاسی کاری به خورد مردم دادند .
"فلانی اگر در ستاد فلان کاندیدا نبود !! امروز نمی باخت ."
"تتلو اگر از استقلال حمایت نمی کرد ، استقلال نمی باخت "
یا خود جناب آقای تتلو فرمودند اگر حمایت من یا حظور من رو داشتند نمی باختند .
و ...
این وسط ، دلیل واقعی باخت استقلال که برتری امارات با عقبه سرمایه گذاری بلندمدت در فوتبال هستش رو هیچ کس ندید .
پاسخ ها
حمیدخان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
شما هم اگر حضور را ، حظور نمی نوشتی اصلا نمی باختی
ناشناس
| United Kingdom |
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
حالا نیست که این دوستمون رو تلفظ متفاوت ض ز ظ و ذ خیلی مهارت دارند، درست ننوشتن اونها را باید به روی همه بیارن.
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
در دنیای فوتبال حرفه ای نباید از زاویه ملی به این موضوع نگاه کرد. فوتبال یک ورزش است و شکست یک تیم فوتبال باشگاهی که بازیکنان آن در چارچوب صلاحدید مدیران باشگاه و متناسب با وسع مالی آن جذب می شوند نباید با تیم ملی فوتبال اشتباه گرفته شود و شکست آن را شکست ملی تلقی نماییم. سال گذشته تیم معروف بلکه معروفتریت تیم فوتبال دنیا یعنی بارسلونا در دو بازی رفت و برگشت فکر می کنم 7 گل از بایرن مونیخ خورد . بازیکنان بارسلونا بیشتر غیر اسپانیایی هستند تا اسپانیایی لذا طرفداران تیم بارسلونا و در این مورد استقلال باید ناراحت باشند اما مردم نباید آن را شکست ملی تلقی کنند چرا که مربی استقلال، بازیکنان حاضر در این تیم و یا چیدمان بازیکنانش در چارچوب سلایق و صلاحدید صرفا یک باشگاه صورت می گیرد و لذا نباید به موضوع از زاویه ملی نگریسته شود.
افشین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
رقابت در ایران بین تیمها، طبیعی است اما هر کدام از تیمهای ایرانی نماینده مردم ایران در کشورهای خارجی هستند، بنابراین بازی هر تیم فارغ از هواداری و هواخواهی، از نظر ما ملی است و برای ما حائز اهمیت است. متاسفانه فاصله باشگاههای ما با باشگاههای آسیا هر روز بیشتر می شود و باعث سرشکستگی مردم شده است.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
من طرفدار پرسپولیس هستم از شکست استقلال بسیار ناراحت شدم. همونطور که اگر پیروز می شد از این بابت خوشحال می شدم. در برابر اعرابب فقط و فقط اتحاد باید داشت
هادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
من کاملا از شکست کیسه ها خوشحالم. بخاطر اینکه کیسه ها از افتخارات آسیاییشون برای کل کل داخلی استفاده میکنند. وقتی هنوز مسابقه ندادن توقع عرق ملی دارن ولی وقتی بردن شروع به کل کل می کنند.
من افتخار میکنم که همیشه از کیسه ها نفرت داشتم، دارم و خواهم داشت و امیدوارم روز به روزباخت های مفتضحانه تری رو داشته باشند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۰
هم تیمی با نظرت کاملا مخالفم. اینکه اونها از افتخاراتشون در آسیا برای کل انداختن استفاده می کنن مقصر ما خودمون هستیم. ما باید جایی بالاتر از این در آسیا می بودیم. ما کوتاهی کردیم.
حمیدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
نظر من این است که جریان لیبرالیست با درست کردن رنگ‌های آبی و قرمز درصدد این است تا فکر مردم را به مسائل غیرضروری فوتبالی منحرف سازد تا آنان به مسائل اصلی و جدی کشور از جمله ربای بانکی، فساد اداری، رکود و بیکاری کمتر توجه نشان دهند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
هیچ وقت به باشگاه ها نگاه ملی نمیشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۹
تابناک استقلالی هستی معلوم شد،چرا زمانی که پرسپولیس با تیمهای عربی بازی داشت طرفداران رقیب ریختن صفحات تیمهای مزبور و تا میتوانستند تاختند و اخیرا سر پنالتی خراب کردن طارمی یک هفته خوشحال کردن...آو شواهد متعدد دیگه که همه میدونن آنوقت الان که تیم اول پایتخت!!!!!!6 تایی شده و آبروی ایران رو برده به فکر عرق ملی افتادی؟!!!
نظرات بیشتر