جوهرقند
چراتولیدمیشود کارش چیست
باطرح ظربتی دولت اقدام کند
این همه بازرس ومامور....
بهداشت ...سریع اقدام کنید
رسانه ملی چراورود پیدانمیکند
کاربر
|
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
0
5
پاسخ
فقط جای تاسف داره...به خاطر همین غذاهاست که انواع سرطان و بیماری های مختلف در کشور شیوع پیدا کرده و روز به روز هم بدتر میشه، اونوقت مسئولین بهداشت مدام میگن غذاهای سالم مصرف کنین!!!!!!!!!آخه از کجا مگه میشه همه مواد غذایی رو فرد خودش تهیه کنه؟؟؟ پس وظیفه این مسئولین در قبال مردم چی میشه وظیفه ای که باید نسبت بهش در پیشگاه خدا جوابگو باشن
ناشناس
|
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
0
6
پاسخ
بچه كه بوديم،اگه يك تكه نون روي زمين ميديدم اونا برميداشتيم،ميبوسيديم به پيشوني ميزديم و ميزاشتيم يك جايي كه كسي پا روش نزاره. الان اگه نون افتاده باشه بايد سريع به مركز مبارزه با حملات شيميايي زنگ بزنيم تا برن اونا خنثي كنند ؛)
ابراهیم
|
|
۰۱:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۷
0
4
پاسخ
خوب و بجا است که به نانوایان بصورت علمی و حرفهای کمک شود تا با یافتن راهکارها جدید با استفاده از مواد کاملاً طبیعی، سالم، بهداشتی و مفیدتر از خمیر مایه در تسریع آماده سازی خمیر نان و همچنین تهیه یا اصلاح مناسب مکان نانوایی کمک شود بنحوی که هزینه و زحمت پخت نان طبیعی و سالم کم هزینه تر و سریع تر از نان غیر طبیعی یا دارای افزده های شیمیایی توأم با سادگی و راحتی باشد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
نانوا حاضر نیست برای ور آمدن طبیعی خمیر دو ساعت وقت بگذارد . چون در ایران هیچکس حوصله هیچ کاری را ندارد !!!
ناشناس
|
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۷
0
2
پاسخ
دوستان این ماده در اکثر نبات های مشهد موجوده .اگر دقت کنید نبات های جدید سریعا در
آب حل میشه که نشان دهنده استفاده از این ماده در ساختش هست.
ناشناس
|
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۷
0
5
پاسخ
ایران وایرانی به کحا دارد میرود
ناشناس
|
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۷
0
5
پاسخ
پس اون وجدان کاری ایرانی کجاست؟ حلال و حرام چه شد ؟ ورودی زیاد داریم صحبتهای قشنگ ولی خروجی چی ؟ نه از ادیانمون یاد گرفتیم و نه از گذشتگان و پدرانمان ؟ ایراد کار کجاست ؟ آیا در جایی مثل آلمان هم همین مسائل هست؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
حلال و حرام اینجور موقع ها مطرح نیست . جا های دیگه یادش می افتیم . رفتن زن ها به ورزشگاه ، حجاب زن ها ، کار کردنشان ، دست دادن با نامحرم ، ..... مهم این هاست نه بازی کردن با سلامت و جان مردم !!!
ناشناس
|
|
۰۱:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
0
3
پاسخ
سم انهم درنان ک مصرف ردزانه مردمه؟بلزرس بذار همه نانواییها ک مصرف سم دارن تطیلشون کن نان را اگر امشب خمیر گیرند فردابپزن افزودنی نمیخاد.شهرک البرز ک امدیم صف نانوایی شلوق دعوا بود همه ادنها زیر چشمشون کبود بود مال همین بربریه بود من ک نمیخرم کلا نان ذرت بسازن خوبه چون نردم لیران اکثرا باهوشن ونبلید زیاد گتدم بخورن نان ذرت خوبه اماباوجود ارزانی در دنیا ذرت را گفت 300گرم 3هزارتومنه امادردنیا ذرت لز گندم ارزانادره بمردم اموزش نان درخاته بدهید
ناشناس
|
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
0
6
پاسخ
دولت سوبسید را به مایه خمیر بدهد
ناشناس
|
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۰
0
1
پاسخ
مسئولین محترم لطفا فقط یک ماده غذایی معرفی کنید که مشکل نداشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سبزی؟مرغ؟گوشت قرمز؟؟؟میوه واکسی؟نان؟لبنیات؟؟روغن؟؟ میشه بگین ما چی بخوریم که سرطان نگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از خمیر مرغ و .....گرفته تا اینکه شرکت های معتبر غذایی تون تو فروشگاههای زنجیره ای ..... دارن خمیر میگو رو جای میگو سوخاری تو بازار میفروشه!!!!!!!
چراتولیدمیشود کارش چیست
باطرح ظربتی دولت اقدام کند
این همه بازرس ومامور....
بهداشت ...سریع اقدام کنید
رسانه ملی چراورود پیدانمیکند