l
روسها آنقدر سیاست دارند که به اسکیموها یخچال برقی می فروشند .
این اخبار پیش زمینه ومقدمه چینی است برای عدول از دمکراسی نیم بندی که در حال حاضر در روسیه وجود دارد
ناشناس
|
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
0
0
پاسخ
بخش تلخند بود؟
ناشناس
|
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
0
0
پاسخ
tahlil va tarif chonin sharayete jangiyi beh nafe baziyas
ناشناس
|
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
0
0
پاسخ
آقا اين سلاح نيتروژني كه دوستمون گفتن، داستانش چيه؟ به ما هم بگين اطلاعاتمون زياد شه!
ناشناس
|
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
0
0
پاسخ
من از خدامه که جنگ آمریکا و روسیه شروع شود تا دنیا برای همیشه از دست ابرقدرتهای شرق و غرب راحت شود.البته در ماجرای گرجستان یک کم مانده بود تا جنگ آمریکا و روسیه شروع شود.
ناشناس
|
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
1
0
پاسخ
میشه یکی قبل از تایید این خبر بشینه حساب کنه ضرر آمریکا از این حمله چند برابر منفعتشه؟؟!! اصلا توی ضرایط فعلی حمله به روسیه احمقانه است. آمریکا باید حداقل تا 2050 مقدمه چینی کنه. در ضمن عملی نشدن سپر دفاع ضد موشکی در اروپای شرقی عملا نشون میده دیگه آمریکا کاملا بیخیال حمله به روسیه شده.
ناشناس
|
|
۰۵:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۳
0
2
پاسخ
اتفاقا من فکر میکنم حالا نوبت ایران است که بازی نزدیک و دور شدن به امریکا را شروع کند و چون تنها و مهمترین کشور خاورمیانه است که امریکا در آن پایگاه ندارد, نزدیک نشدن آن به امرکا برای روسیه خیلی مهم است. از این رو میتوان امتیازات خوبی از روسیه گرفت و تلافی گذشته را در آورد.
ناشناس
|
|
۰۷:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۳
0
1
پاسخ
این تحلیل های کمیک رو از کجا میارید ؟ خیلی خندیدیم
ناشناس
|
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۳
1
0
پاسخ
"امریکا می داند در صورت حمله کلیه شهرهای آمریکا ظرف 24 ساعت بمباران اتمی می شود ."...(سخنگوی سازمان امنیت ملی روسیه)
روسیه نه تهدیدی برای امریکاست نه اسرائیل احتمالا هدف یک کشور دیگه ست که بمب اتمی هم ندارد.(سانسور نکنید لطفا)
ناشناس
|
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۳
0
0
پاسخ
مردم آمريكا و دولت مردانشون به اين نتيجه رسيده اند كه اگر در كشور دورافتاده اي امنيت و رفاه وجود داشته باشه خودشون هم در مسير پيشرفت قرار ميگيرند چه برسه به روسيه!!
در ضمن الان بزرگترين تهديد براي آميكاييها و كل مردم جهان مسائل زيست محيطي است كه بر روي زندگي همه تاثير خودشو گذاشته و با يك جنگ ديگر اين شرايط رو بدتر نميكنند.
فكر كنم نويسنده اين روزنامه تازه از خواب(مثل خواب زمستاني)بيدار شده و فكر ميكنه هنوز جنگ سرده!!
روسها آنقدر سیاست دارند که به اسکیموها یخچال برقی می فروشند .
این اخبار پیش زمینه ومقدمه چینی است برای عدول از دمکراسی نیم بندی که در حال حاضر در روسیه وجود دارد