جهانگیری وروحانی عالی بودند اقای قالی باف با ذهنیت خواص امدند واقای رئیسی اطلاعات کافی ندارد
ناشناس
|
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۹
0
1
پاسخ
کارنامه اقای روحانی و جهان گیر زاده را دیدیم
امیرحسین
|
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۹
1
8
پاسخ
مدیریت و عملکرد ضعیف آقای قالیباف در شهرداری تهران،برای همه مردم مشخص است،بهترین گزینه آقای روحانی است که در دور دوم برنامه های خود را تکمیل کند.آقای قالیباف حتی برای شهردار بودن هم مناسب نیست چه برسد به ریاست جمهوری.
سایت محترم تابناک اولا من به خود این سایت 20 میدهم که نظرات را غیر گزینشی منعکس نموده اید
در ثانی :
این مناظره مناضره ی جون داری نبود . بیشتر به یک شو شباهت داشت . چرا که هیچکدام برنامه ای برای برون رفت معضلات اجتماعی و مستدل اشاره نکرد . حتی تحلیل وضع موجود را هم نکردند . تا چه رسد برنامه برای اینده .
ناشناس
|
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۹
10
34
پاسخ
اصلاح طلبان با اخلاق و هماهنگ و متحد و پیروز قطعی هستند.
حمید
|
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۹
9
33
پاسخ
به نظر اینجانب آقای میر سلیم برای معلمی و مشاوره مناسب است.سوال های خوبی طراحی میکنه.آقای قالیباف هم در قواره ریاست جمهموری نیست چون فردی عصبی و دارای روحیه نظامیگری است. دیروز کلا اعصابش تعطیل بود.مرد یکه تاز میدان اقای جهانگیری است که هم فرد متدین و ارزشی از یک خانواده مذهبی است.هم انسان توانمند در حوزه اقتصاد و سیاست است .آقای جهانگیر بایستی 1384 نامزد ریاست جمهوری می شدند.حیف که دیر نامزد شدند.
ناشناس
|
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۹
14
51
پاسخ
ایکاش آقای قالیباف این کامنت ها رو بخونه .آقای قالیباف مردم تهران از مدیریت شما چه در صحنه شهرداری و چه در انتخابات قبلی راضی نیستن متاسفانه پیراهن ریاست جمهوری برازنده شما نیست
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۹
بخاطر اینه که مردم تهران شکمشون سیره و خبر از جای دیگه ندارند