شمایی که میگی تاسیسات رو نابود کرد چرا حرفه مفت میزنی میدونستی مملکت داشت نفسهای آخرشو میزد بخدا بدتر از ونزوئلا میشدیم من اصلا مخالف هسته ای نیستم من مخالف بیکاری ازدواج نکردن و هزار جور مشکله دیگه هستم ما تا با دنیا رابطمون خوب نشه همینه که هست دیگه بیخودی زور نزن
من احمدی نژاد روقبل ازانتخاب شدنش دردوره اول شناختم فقط بایک شعار انتخاباتی دوراول ضد مهاجرتیش که هم ضد دینی وهم ضد بشری بود .مهاجرستیزی ترامپ گونه اش که باعث اخراج خانواده های بیگناه افغان وپناهجوباوضعیت فجیع شد .!!! متعجبم روشنفکران وعلمای طرفدارش بعد ازهشت سال توبه نامه مینویسند
احمدی نژاد کم خدمت نکرد و همین امر باعث شد در دور دوم 24 و نیم میلیون رای بیاره البته این به این معنا نیست که من طرفدار احمدی نژادم لکن روحانی که می گفت آب و نان ما به برجام بستگی دارد الان می گوید کی من گفتم؟ ممکتو دو دستی داده به غرب برای بعد از برجام هم هیچ برنامه ای نداره این از مشکل گرانی سرسام آور گوشت و مرغ و تخم مرغ و لبیات و غیره و آنهم از بیکاری میلیون ها جوان تحصیلکرده آقایان متاسفانه فقط آمار میدن آماری که مردم آنرا در سر سفره های خود احساس نمی کنن با ورزای میلیاردی کار بهتر از این نمیشه باید به فکر کسی باشیم که برای این مشکلات برنامه داره - نه احمدی نژاد و نه روحانی.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۵
خخخخ
ناشناس
||
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۵
خراب کردن خونه کار یه هفته ست ولی درست کردنش یه سال طول میکشه
هشت سال شخم زده حالا میخوای روحانی برات معجزه کنه
احمدی نژاد هرچه بود محصول رای مردم بود...در دوره اول مردم به او رای دادند چون نمی خواستند که تفکر هاشمی دوباره زمامدار کشور شود...روحانی هم محصول رای مردم است چون مردم از احمدی نژاد خسته شده بودند و از تفکر او...باید فکر کنیم و ببینیم چرا کسی که رئیس جمهور می شود بعد از دوران ریاست جمهموری اینقدر مورد تهاجم و تخریب شخصیتی قرار میگیرد چه از طرف مردم و چه از طرف دولت بعدی.